Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość gość

jestem z moim facetem 2 lata. Od ok. miesiaca zmienil sie zawsze chowa telefon, nawet dotknac jego tel nie moge bo sie oburza. Ostatnio widzialam ze z kims pisal bylo podpisane ''Kam'' zapytalam sie a on na to ze Kamil z pracy. Dzis rano bylam na facebook i z glupa zobaczylam kogo ma w znajomych na Kam. Noi kliknelam przypadkowo na jakas Kamile. I co tam widze ze ma status w zwiazku z moim facetem !!! On mowi ze to jego ex, nie widzial tego ze zrobila na fejsie to, tlumaczyl sie ze lata za nim i chce cos od niego, on jej niby mowil ze ma dziewczyne itd. ale ona dalej go terroryzuje. Gdy go zapytalam dlaczego mnie oklamal i powiedzial ze z Kamilem pisal, powiedzial ze nie chcial zebym zla byla i nie chcial awantury. nie wiem co robic mowi prawde czy klamie ? Jakby przeciez mu niezalezalo to chybaby jej cos posiedzial zeby to z fb usunela albo cos, on mowi ze tego nie widzial :/ale pojawia sie prueciez to w powiadomieniach - watpie w to ze tego nie sprawdza. Niewiem co robic ;(

Gość gość
Kolejne prowo albo jestes naiwna.

Gość gość
zdradza cie na stówę

Gość gość
Nie mozesz sie z Kam skontaktowac sama? Albo poprosic jakiego dobrego i ZAUFANEGO kumpla zeby sie z nia skontaktowal,probowal umowic...moze ,,,,,wyjdzie szybciej niz ci sie wydaje.dla mnie definitywnie facet cie zdradza,albo dopiero wije boczne gniazdko.:-(

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale sa na to sposoby tez i mozna : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk