Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaczyński nie przestanie mnie nigdy zadziwiać

Polecane posty

Gość gość

Teraz chce zmiany Konstytucji żeby się zaczynała w imię Boga wszechmogącego. Normalnie ręce opadają

Gość gość
Jarek ma racje, tak powinno byc!

Gość erjewr
Link, screen albo w podskokach 🖐️

Nawet jeśli by tak było, to co? Jak widzisz oficjalne motto USA na dolarowych banknotach brzmiące "In God we trust" to też Ci słabo?

Gość gość
Nie mam linka w tv słyszałam A Ameryka mnie nie obchodzi wcale i ich motta też nie

Gość gość
To co się dzieje u nas wystarczająco mnie zadziwia żeby patrzeć co tam za oceanem słychać zdecydowanie za daleko

Jeśli do USA jest Ci za daleko, to mamy coś bliżej. Konstytucja Węgier z dnia 25 kwietnia 2011 r. zaczyna się tak: "Boże, błogosław Węgrów!" :) 🖐️

Gość gość
hmm, ale ani za oceanem ani tym bardziej na węgrzech nie widziałam tylu nawiedzonych "rydzykowych" co u nas :( Jak nie Jezus królem Polski, to inny najwyższy z najwyższych w jakiej pipidówie, albo comiesięczny spęd na Krakowskim albo w obronie radia ojca z ojców :)

Gość gość
widocznie nie bylas ani tu ani tu

Gość gość
a teraz rydzyk dostał certyfikat biznesowy jest on na całym świecie honorowany czy jakoś tak i teraz dworak nie powie ze trwam jest biedna

Gość Herr Bmb
mnie też zadziwił przed laty, jak dziennikarz z "NIE" wlazł na drzewo i narobił zdjęć jeszcze wtedy działaczowi bodajże AWS, jak dmucha lalę dmuchaną z sexshopu

Gość gość
nigdy nie było mowy o tym ze jest biedny, tylko że ma nieudokumentowane przychody :)

Gość gość
problem w tym ze wszystko jest udokumentowane, inaczej skarbowka i inne sluzby dawno by mu zwinely biznes :o

Gość Herr Bmb
pewnie, wszystko jest udokumentowane, ale stał się cud i dokumenty zaginęły, a ponadto, pan Rydzyk ma swoją reprezentację w Sejmie, fiskus, co za problem, nie udzieli rozgrzeszenia urzędnikowi i wszystko załatwione.

Gość gość
w taki sposob niczego sie nie zalatwia, skoncz te zalosne kpiny:o

Gość gość
hahaha czy jakikolwiek kościół rozlicza sie z przychodów z "tacy"? I US się ich czepia? No nie bądź dzieckiem autorze

Gość gość
dziennikarz 'NIE":D To w tym szlamowisku pracują dziennikarze?Zbiorowisko najgorszej hołoty zawodowej pod przywództwem Urbana który w normalnym kraju byłby persona non grata na wieki wieków a w Polsce zaprszany jest do programów TV.Dziwny jest ten świat.Nic to ,zapowiada się piękny dzień i szkoda czasu na paplanie się w gównie.

Gość gość
rydzyk nie ujawnił mowy o pożyczeniu od zakonu 90 milionów złotych a więc dla krrit te pieniądze nie istnieją. czyl;i nie ma pieniędzy.

Gość gość
W tym problem , że jeśli PiS miało by rządzić , to pytanie czy mamy żyć w państwie religijnym , a konstytucją miało być 10 przykazań , religia na maturze , msza niedzielna obowiązkowa , zakaz sprzedaży alkoholu prezerwatyw a za seks poza małżeński to ekskomunika a przynajmniej brak pokuty przy spowiedzi.Tak odbierał bym rządy PiS-u i kleru w Polsce.

Gość gość
Dodam do tego , Brak koncesji na nadawania dla wszelkich mediów prywatnych , na pewno cenzura w mediach i internecie. Zakaz handlu w niedziele.

Gość gość
Zakaz kupowania prezerwatyw,msza niedzielna obowiązkowa dlatego że rządziłby PIS?To tak jakby powiedzieć że jesli wygra Palikot to obowiązkowe będzie przypalanie trawki; chodzenie inwalidy do burdelu i picie taniego wina z Biłgoraja..Naprawdę szkoda gadać z tak fobicznie nastawionym człowiekiem.

Gość gość
Cenzurę na niespotykaną skalę w to masz teraz użyteczny idioto.

Gość gość
a czy jak rzadzil PIS to zatrzymali jakiegos zwyklego obywatela?Nie samych zlodziejow i kretaczy!Wolnosci slowa to my teraz nie mamy internauta ktory zazartowal z prezydenta do dzis odrabia za darmo prace spoleczne!Co jak co ale za kaczynskiego bylo 2x wiecej wolnosci!

Gość gardzimir
Nie dyskutujcie ze szczurem z młodzieżówki po (SMD)

Gość gość
In God we trust. God bless the United States. Boże,błogosław Węgrów. No i co w tym dziwnego? Czemu ci te rączki opadają? Może chora jest na jakiś mainstreamowy uwiąd sierotko?

Gość gość
kiedy beda wybory?w 2014?

Gość gość
teraz to mamy niewolnictwo ,smród,brud i biedę jak można tak piękny kraj doprowadzić do takiego stanu w jakim obecnie się znajduje!

Gość gość
Nie twierdzę że w Polsce nie ma nic innego do roboty jak tylko zmieniać preambułę ustawy zasadniczej w tym i określonym kierunku.To mnie w pewnym sensie irytuje nawet bo stanowi łatwą zaczepkę dla takich rozmaitych ateizujących durniów. Ale cóż..... Tu ktoś wyżej zaczął o zatrzymaniach za czasów pisu i rozmaitych procesach z tym związanych itd itp No to mały quiz. Ile mamy podsłuchów w strukturach telefonii gsm? [O stacjonarne lepiej nie pytać]. Ile w ciągu ostatnich chociażby dwóch lat mieliśmy zatrzymań i wtargnięć z przeszukaniem w domach zwykłych,szarych obywateli pod pozorem podejrzenia o zagrożenie terrorystyczne i w ilu wypadkach się to potwierdziło? Ilu ludzi zatrzymanych miało kiedykolwiek wcześniej zadawane pytania odnośnie historii kraju a szczególnie tejże najnowszej? Goowno mnie obchodzą rozdmuchane do granic możliwości przez media "aferki"za czasów pis bo nie dotyczą one zwykłych szarych przeciętnych obywateli. Mnie interesuje wolności wypowiedzi na każdy temat prócz promowania ewidentnej patologii i tego żeby nikt o szóstej rano w związku z tym nie walił nikomu normalnemu w drzwi.

Gość gość
Do postów 10:40,10:42 Lecz się paranoiku. No chyba że to nie paranoja tylko Janusz cię dziś częstował jakimś chrzczonym zielskiem.