Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt wygodny facet

Polecane posty

Gość gość

Pewnie troche przesadzam ale ja nie stawiam wygody podad wszystko. A on nie chce zebym mu sie wslizgnela pod prysznic,bo za ciasno. Lozko jak za waskie to tez ze mna sie nie polozy,juz nie wspomne o tym ze musi miec swoja koldre. Ja wiem ze tak na codzien to pewnie ma racje ale my sie codziennie nie widzimy. To tak od czasu doczasu moglby zniesc te niewielkie niedogodnosci...

lol ja bym na jego miejscu cię zaciągał pod wspólny prysznic i tulił w ciasnym łóżku pod jedna kołdrą ;]

Gość gość
Prawie zaluje, ze Ty to nie on;)

Gość gość
dziwny ten Twój chłop.ze swoim to i w przyciasnych łóżkach śpię i na co komu oddzielna kołdra jak tu w czasie snu można się potulić?

Gość gość
Prawie,bo reszty Twoich zalet nie znam;) ja tez wlasnie z takiego zalozenia wychodze ale kiedys czytalam,ze zeby sie dobrze wyspac to lepiej osobno. Moze i fakt,moze i podobnie jest z ta kapiela. Jakbysmy mieszkali razem i codziennie musieli do pracy wstawac to bym sie zastanowila ale na urlopie...?

Gość gość
No,nie watpie;) Zwlaszcza ta skromnosc powala na kolana. Ze swieca szukac:D

Gość hihahurra!
jeszcze powinniście jeść jedną łyżką z jednego talerza, jednocześnie robić kupę i podetrzeć się tym samym kawałkiem papieru jedno po drugim - wtedy jest prawdziwa miłość, nie?