Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tarot moze sie mylic?

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam jesli powtarzam wątek.Ale mam takie pytanie do osób które mają jakieś doświadczenie z tarotem.Czy tarot może się mylić?Opisze może moja sytuacje...Tarot powiedział ( a raczej wróżka która go stawiała ) że mój były chłopak chce do mnie wrócić.Natomiast wszystkie znaki temu zaprzeczaja...odciął się ode mnie, ma nowa dziewczyne ( do ktorej wzdychal od bardzo dawna ) i z ktora wiem ze jest bardzo szczesliwy ( tego jestem pewna ze uklada im sie super i ze jest w niej zakochany po uszy).Natomiast wrozka twierdzi ze On nie jest z niej zadowolony i bedzie chcial wrocic do mnie.Powiedzcie mi czy może być tak że albo karty pokazaly moje pragnienia albo wrozka mowiac w czasie terazniejszym mogla miec na mysli ze to stanie sie kiedys?Bo to ze teraz on nie jest z niej zadowolony i ze chce wrocic do mnie jest naprawde niemozliwe.Dodam ze wrozka sprawdzona i przewaznie jej przepowiednie sie sprawdzaja ale moze w mojej sytuacji karty pokazaly tylko to co chcialam zobaczyc?

Gość gość
tarot jest dla debili moja droga

Gość gość
jeżeli wróżka jest prawdziwa to szatan przez nią przemawia taka jest prawda nawróć się

Gość pająkiatakOOJa
owszem. ;/

Gość babka z piasku
Kurcze, a nie lepiej poukładać własne życie SAMEMU nie wisząc na innych( inni ludzi, wróżki i inne d*perele)? Na ogół ludzie korzystający z takich d*pereli, nie umieją myśleć samodzielnie i samodzielnie podejmować decyzji. Masz z tym problem? Pora zakasać rękawy i brać sprawy w swoje ręce, na tym polega dorosłość.

Gość malajama
kochanie,lepiej nie zadzierac z tarotem.W kazdym razie,ja go unikam,bo ma w sobie cos niedobrego.Znajomy mi postawil tarota,ale zaznaczyl,ze to nie zarty.Zadalam pytanie,ktore wydawalo sie oczywiste,tj.czy zdam z pewnego przedmiotu.Chodzilam do liceum wtedy,byl to,prawie,koniec roku,wiekszosc ocen byla wystawiona,a inne juz olowkiem wpisane do ew.poprawy.Wrozba musiala wyjsc dobrze.Wyszlo,ze nie zdam.To bylo nie mozliwe!Bylam pewna swoich ocen i NIC mi nie grozilo.A jednak!Facet mnie usadzil,mimo dobrych ocen i 1 zlej,ale z zachowania,czy czegos nieznaczacego.Nie wierzylam!Inni mieli same 1,jedna 2 i bez problemu!Koles sie uparl,a ja nie wiedzialam,co jest powodem.Mialam komisa w wakacje.Zdalam bez problemu,ale nigdy wiecej tych diabelskich kart! To zlo!U mnie tez bylo niemozliwe,do dzis nie ma racjonalnego wytlumaczenia,jak przy dobrych ocenach mozna kogos oblac.U Ciebie podobnie.

Gość malajama
kochanie,lepiej nie zadzierac z tarotem.W kazdym razie,ja go unikam,bo ma w sobie cos niedobrego.Znajomy mi postawil tarota,ale zaznaczyl,ze to nie zarty.Zadalam pytanie,ktore wydawalo sie oczywiste,tj.czy zdam z pewnego przedmiotu.Chodzilam do liceum wtedy,byl to,prawie,koniec roku,wiekszosc ocen byla wystawiona,a inne juz olowkiem wpisane do ew.poprawy.Wrozba musiala wyjsc dobrze.Wyszlo,ze nie zdam.To bylo nie mozliwe!Bylam pewna swoich ocen i NIC mi nie grozilo.A jednak!Facet mnie usadzil,mimo dobrych ocen i 1 zlej,ale z zachowania,czy czegos nieznaczacego.Nie wierzylam!Inni mieli same 1,jedna 2 i bez problemu!Koles sie uparl,a ja nie wiedzialam,co jest powodem.Mialam komisa w wakacje.Zdalam bez problemu,ale nigdy wiecej tych diabelskich kart! To zlo!U mnie tez bylo niemozliwe,do dzis nie ma racjonalnego wytlumaczenia,jak przy dobrych ocenach mozna kogos oblac.U Ciebie podobnie.

Gość gość
Niby tak...ale siedzi to w głowie....

Gość gość
Coś mnie pokusiło z tym tarotem i teraz ciągle o tym mysle....

Gość gosc nr1
nie mysl, nie ufa sie zadnemu tarotowi ja gdybym uwierzyla juz bym na sznurze dawno wisiala.....

Gość gosc nr1
mnie tarot przeokrutnie sklamal I starch myslec co by bylo gdybym uwierzyla tamtej wrozbie zostawilam to gowno w cholere I kieruje sie w zyciu wlasnymi decyzjami, intuicja I mozgiem a nie jakims zasranym tarotem

Gość malajama
gosc nr 1-bardzo madra decyzja!Popieram.

Gość gosc nr1
wszyscy powinniscie podejmowac bardzo madre decyzje w zyciu ;) ale niestety trzeba czasem sie sparzyc zeby sie czegos nauczyc ja sie sparzylam I zawsze jak sie pojawia temat o tarocie - ostrzegam I odradzam szkoda czasu, nadzieji, pieniedzy, wszystkiego na jakies szarlatanskie wrozby ktore tylko robia w glowie manipulatywny kogiel mogiel lepiej pojsc do kina albo na lody ;) dobranoc

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
P**********e towarzycho! A czyje rece rozkladaja i przekladaja te karty? a komputerem nie kieruje tez aby ludzka reka? Debile naiwniackie! Wszystko jest dzisiaj dzielem ludzkich i niestety omylnych ludzkich rak! Kurwa co za niedouki jepane naiwniaki.