Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto sie zdaza miec okres w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

rozstalam sie z chlopakiem w polowie marca.mam od tego czasu okres ,ale nie wiem czemu gdy sie rozstalismy myslalam jak to dobrze ze nie jestem w cizy,no al w sumie nie wiem czy nie jestem bo mozna miec przeciez okres w ciazy?wdodatkudo niedawna bylo mi bardzo czesto niedobrze,ale to chyba dlatego ze bardzo przezylam to co sie stalo.gdyby to byla ciaza bylby to 3 miesiac,mam niby wydety brzuch ale hak wciagne jest plaski gdyby byla ciaza bylby wypukly?przysiegam to nie provo,odpiszcie

Gość Gość...j
W ciąży nie występuje okres !!!

Gość kudłata Joola
do 4 miesiąca (włącznie) miała lekkie krwawienia, bezbolesne. Wiedziałam, że jestem w ciąży, lekarz mnie wysłał do szpitala z rozpoznaniem "poronienie zagrażające", ale zupełnie nic się nie działo. Po 3-4 dniach wszystko wracało do normy. Ciążę donosiłam bez żadnych problemów, w 5 miesiącu krwawienia ustały.

Gość Gość...j
No właśnie jedynie gdy coś się niedobrego zaczyna dziać z ciążą to występuje krwawienie i to jest niebezpieczne dla dziecka, może oznaczać poronienie ale nie jest to okres

Gość gość
tylko w pracy 2 dziewczyny mowily ze mialy okres do ktoregos tam miesiaca:(ja mam okres nie plamienia na szczescie,ale sie boje,testu nie zrobie bo sie boje,jak sie okaze ze ciaza to by juz bylo pozamiatane,koniec swiata:(

Gość gość
taka bylam glupia ze godzilam sie na seks bez gumki bo on tak chcial,byl stosunek przerywany,mowil ze moge mu zaufac,ech sama sie z takich dziewczyn smialam a teraz:(jak sie rozstalismy nie wiem czemu dostalam takiej schizy ze w ciazy jestem

Gość Emilka255555551
może wystąpić ,ale przeważnie wtedy okres jest inny , bardziej skąpy niż zwykle

Gość Gość...j
Te dziewczyny głupie są, głowę daję że w ciąży nie jesteś :-)

Gość Emilka255555551
jak był przerywany to prawdopodobnie nie jestes w ciązy więc głowa do góry :) prawdopodobienstwo jest prawie żadne

Gość gość
bardzo dziekuje za pocieche:)juz sie balam ze mi odpiszecie ze okres w ciazy to norma:(martwi mnie jeszcze to ze jak sie rozstalismy to przez dlugi czas bylo mi ciagle niedobrze,ale to z nerwow na pewno,bo strasznie to wszystko przezylam

Gość Gość...j
Te złe samopoczucie to przez stres.

Gość Emilka255555551
jak masz wątpliwości zrób test żeby sie tym nie stresować niepotrzebnie . Jestem prawie pewna ,że wyjdzie ujemny ,ale po co sie masz zamartwiac? jak masz ,, normalny" okres to bardzo watpie zebyś byla no i jeszcze ten stosunek przerywany... ja bym sie nie martwila zawsze jak sie martwiłam czy jestem w ciazy jak dostawałam okresu to odetchnełam z ulga