Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jesli...

Polecane posty

Gość gość

w waszym życiu byłby ktoś kto kiedyś zrobił wam wielką krzywde i zostawiając was jak szmate i po długim czasie los by sie łaskawie uśmiechnął i miałybyście wyjątkową okazje zemścić sie na d*pku rozkoc**jąc go w sobie i postępując tak samo jak on kiedyś jak szmate :D czy lepiej gówna nie ruszać i zapomnieć? odciąć sie od człowieka ? ;)

Gość gęgęgęgę
odetnij się i zapomnij

Gość gość
hahaha mialam ten sam dylemat, ale odpuscilam zeby nie rozdrapywac ran

Gość gość
Lepiej gowna nie ruszac ;) ignorancja to najlepsze rozwiazanie. Pomysl z rozkochiwaniem kogos w sobie jest kiepski, ktos cie nie docenil to czemu teraz mialby to zrobic. Historia by sie powtorzyla. Tylko udana zemsta daje satysfakcje.

Gość gość
Ja wykorzystałam szansę i nigdy nie żałowałam. Patrzyłam jak po rozstaniu się stacza, pije, nie może sobie znaleźć miejsca i delektowałam się tym.

Gość gość
nie ruszaj gówna , bo zacznie śmierdzieć

Gość gość
ale zemsta jest slodka

Gość facet007
Bedzie tylko wiedzial jak bardzo Ci zalezalo. Olej :)

Gość jem truskawki
pokaz klase !!! odpusc sobie ;)

Gość gość
z co, teraz chce z Tobą być?

Gość gość
Idź dumnie koło niego z wdziękiem i klasą , niech zobaczy i powie "co ja k**rwa zrobiłem"niech wie co stracił. Lepiej zostaw go...

Gość gość
po paru latach znów sie z nim zetknełam przypadkiem :o i szuka kontaktów ze mną i nie wiem jak mam postępować z nim a na myśl przychodzi mi zemsta ;) z drugiej strony, jak sie nie uda... znów będe cierpieć.

Gość gość
ciągnie Cię chyba do niego jednak :) gdyby był Ci obojętny i miałabyś swoje życie, to nie zastanawiałabyś się nawet nad decyzją

Gość gość
sama nie wiem, nie kocham go i nie czuje do niego tego co kiedyś. Tyle czasu mineło i tak mnie skrzywdził :o ale nie moge powiedzieć, mam do niego jakiś sentyment... ale musiałabym być idiotką gdybym zdecydowała sie z nim być po tym wszystkim naprawde, po za tym nie mam nawet pewności czy sie zmienil :o

Gość gość
jakto zostawił cie jak psa a teraz szuka z toba kontaktu i niewidzi ze ci skrzywdził?

Gość gość
zachowuje sie jakby nic sie nie stało ;)

Gość gość
nie łudź się, że się zmienił, pewnie od jakiegoś czasu nie może znaleźć sobie dziewczyny i chcę cię wykorzystać...zresztą trzeba mieć swą godność, czy ty szanowałabyś chłopaka, którego kopnęłabyś mocno w tyłek, a on pomimo tego jak piesek przybiegłby gdybyś tylko wyraziła taką wolę? zamknij ten rozdział i nie kontaktuj się z nim, wiem że to trudne, ale musisz się cenić i wiedzieć, że zasługujesz na coś lepszego ;)

Gość Joanna Kulmowa
ach zeby o mnie jedynie ci ktorych mam za swinie I zeby jak najbardziej ci ktorych mam w pogardzie. I zeby jak najczesciej- ci ktorych niech nagle nieszczescie I zeby ku mojej chwale- ci ktorym nie wierze wcale. I zeby wreszcie TAK ci ktorych niechaj szlag. Bo czlowiek zycie dac gotow za uznanie w oczach idiotow

Gość gość
wez to jakis pustak co uczuc niema, i zemsta by sie przydała zeby sie czegos nauczył, ale czy ty napewno nic do niego nie czujesz bo jak tak to znaczy ze ta chec zemsty jest tylko pretekstem do szukania kontaktu z nim. a wtedy to ty przegrasz

Gość gość
dziewczyno daj sobie z nim spokój i idź do przodu

Gość gość
wiesz co jak bedzie szukac z toba kontaktu to mu poprostu wypomnij co ci zrobił i powiedz ze dla ciebie to zamkniety etap

Gość gość
nie moge powiedzieć że nic nie czuje, jakiś tak ułamek w sercu mi został ale nie mogłabym z nim już być. Byłabym sadomasochistką i gdybym miała sie zemścic to nie angażowałabym sie uczuciowo bo on uczuć nie miał tylko potraktowałabym go jak śmiecia. wiadomo trzeba pamiętać by Cie znowu na swoje gierki nie nabrał...

Gość gość
człowiek zachochany jest głupi :o a ja kiedyś byłam głupia...

Gość gość
zrób to samo co on pobaw się z nim trochę a potem z dnia na dzień go zostaw tak jak on ciebie o

Gość Cheeseburger bez sera
no pewnie ze bym sie zemscila potrójnie!!!!!!!:D

Gość gość
zrobisz jak uważasz jedni radzą Ci sie zemścić drudzy odpuścić, gdybym ja była w takiej sytuacji to bym oduściła, chyba że zależało by mi na tym facecie :D by mu dowalić :p