Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nisia*¤°

panowie wasz ideal kobiety

Polecane posty

Gość gość
źle myślisz,masz myśleć tak jak ja :o

Gość gość
ja myślę że dobrze myślę :)

Gość gość
Kusti wpadłeś z blondi a po niej miałeś jeszcze inne? to nie jesteście razem?

No to dobrze myśleć,że myślisz dobrze a szczegóły tych myśli?

Sory ale mnie się nie zdobywa to ja od tego jestem:-P wiec nie bede i zaden ze mnie ogier statystyczny Iksinski mial wiecej kobiet niz ja

Gość Nisia*¤°
Ja tez myslalam że moim ideałem jest wysoki brunet z brazowymi oczkami. a moj facet jest brunetem z niebieskimi oczami i bardzo mi sie podoba. z kolei mojego faceta idealem była zielono oka ognista ruda. a wylądował z niebiesko oka brunetka :) mialam kiedys chłopaka który byl jak moj w/w ideał a byl tak tępy i pusty ze glowa boli i zostawił mnie po tygodniu bo mu nie chciałam dać.. he co za pusty człowiek..

Gość ty jestes niby idealna ha
. Mam 175cm wzrostu, waze jakieś 65kg. Jestes pewnie chuda, jak tyczka. Czarne, długie, proste włosy. Tylko nie mow ze sa w idealnie czarnym, tandetnym kolorze :O nie ma nic bardziej wiesniackiego od czarnych wlosow... juz lepsza prawie biala platyna karnacja koloru toffi ;P solara bleeee :O nie, nie jestes idealna. Jestes jedna z wielu wiesniar, ktore chodza po polskiej ulicy.

Gość Nisia*¤°
Weźcie sie zastanowcie .. najpierw mówicie ze jestem gruba... potem ze chuda jak tyczka. po 1. nigdy nie byłam w solarium. taki mam kolor skóry.. debilko/debilu . po 2. nie mam farbowanych włosów mam naturalne czarne włosy. po 3. wiesniarą jesteś ty skoro uważasz ze platyna jest lepsza tylko pustaki taki kolor włosów mają.znam parę dziewczyn z platyna na głowie.. wygląda jak siano to po 1 a po 2 jak widze te odrosty wydobywajace sie z pod tej "cudownej" platyny to odnoszę wrażenie ze mózg tych dziewczyn wciaz walczy.. ale to szczegół w porownaniu do ciebie.

Gość Nisia*¤°
Szkoda w ogóle słów na taki idiotyzm. masakra..

Gość gość95
Szczerze, trochę zdziwiła mnie wypowiedź autorki. Ja mam 171cm wzrostu, waże 64kg ale moje wymiary są inne. Stanik 75c, talia 69, a biodra 90... Również mam dziecko które obecnie ma 8,5miesiąca. Też karmie piersią. A mam lat 18. I zastanawiam się czym może być spowodowana nasza różnica. Autorka powinna być niby szczuplejsza bo jest wyższa. Ale to różnie bywa. Może mamy różne typy figur

Gość Nisia*¤°
Tez nie wiem czym to jest spowodowane. moze dlatego ze moja rodzina jest genetycznie gruba. moze mam grubsze kości. nie wiem. ale nie jestem ani za gruba ani za chuda. jest za co potrzymac ale nie do przesady. każdy czlowiek jest inny. piersi i tak mi zmalały. zaraz po porodzie mialam 100D a byłam chuda jak patyk. kości miednicy tak mnie bolały jak siedzialam na krześle a nawet na fotelu..

Gość gość
100 D? Są staniki z takim obwodem pod biustem? O Matko :D Toć to wieloryb musiał być hahaha :D

nn tak, to prawda mam naszą wspolną fote ale nie wyglądam na niej dobrze, wiec nie bede jej rozsylal chcialbym jednak cos wyrwac jeszcze na kafe, bo związek z tobą nie daje mi tej satysfakcji jaką planowalem, a nie mozna ciągle zyc wspomnieniami

związek z tobą nie daje mi tej satysfakcji jaką planowałem xxx czyli nie jestem tak głupia jakby wynikało z Twoich badań :O nie wiem - śmiać się czy płakać :(

Gość fimenila1980
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://michtnr.at/5z95 sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...

Gość gość
długie włosy,opalona karnacja,wąska talia,odstający tyłek i piersi to nie ideał -to figura,wygląd dziewczyny wypromowany przez telewizję i kolorowe czasopisma wydawać się może że to nasz ideał-ale to działa bardziej jak reklama dobrego szamponu-w telewizji tak jest to w rzeczywistości powinno być ok-tylko dlaczego jest tyle szczupłych wolnych dziewczyn-wszystkie grubsze powinny walczyć o mężczyzn

Gość gość
Ingrid Bergman w Casablance.

Gość gość
Musi mieć zajebistą cipę to podstawa.

Gość gość
160-170cm wzrostu, szczupła, wcięcie w talii, duży biust, jędrny tyłek i długie włosy.