alkmena 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Postanowiłam sprawdzic ile uda mi sie schudnąc przez te trzy tygodnie. mam dużo na starcie. Kazdy kilogram będzie mnie cieszyć. Ważenie - poniedziałki, środy, soboty. Zapraszam wszystkich chętnych na start. Droga do osiągnięcia celu - dowolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość senkatarzynki Napisano Czerwiec 17, 2013 to ja się piszę, ale zważę się dopiero 5 lipca. Moja waga wyjściowa 60 kg przy 155 od dziś jestem na diecie 10-dniowej, czyli dziś kefir, do tego od 5 dni łykam Therm Line, co dzień jeżdżę ok 40 ,min na orbitreku. Będziemy się razem motywować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alkmena 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 dziś - 93,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcę schudnąć ! Napisano Czerwiec 17, 2013 moja waga na dzisiaj 87,6 kg przyłączam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 mnie wróciło 4 kg i tak w kółko co schudnę, waga wraca te diety o kant d..y rozbić trzeba iść na siłownię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach