Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam pomozcie, czy to moze byc ciaza?????

Polecane posty

Gość gość

Prosze pomozcie mi bo zwariuje. zrobilam wlasnie test ciazowy. Musialam pobrac mocz za pomoca pipety. probowalam nasikjac na nia ale mocz jakby niue chcial do tej pipety wejsc. zanurzylam wiec ja w muszli (czyli mocz wymieszany z woda, ktora juz tam byla) oddalam 4 krople na test i natychmiast dwie kreski sie pokazaly!!! ale mocz byl wymieszany z woda, to raczej wynik nie ejst wiarygodny???? jak myslicie, blagam dajcie mi odpowiedz bo oszaleje!!

Gość gość
hehehehe ale jestes glupia! Nasikaj do kubeczka i wtedy pobierz mocz!!! Idz po drugi test

Gość gość
i to na blizniaki

Gość wedlug mnie
no to na bank ciaza skoro mocz rozwodniony byl a i tak dwie krechy sa to nie ma watpliwosci no bo chyba wody w muszli klozetowej nie masz w ciazy czy z podwyzszonym hcp :D gratulacje

Gość gość
ty autorko w gimnazjum nie ucza czytac????? trzeba bylo jak bialy czlowiek przeczytac ulotke i bys wiedziala ze potrzebujesz- czysty suchy pojemnik.... miske, szklanke, kileliszek, plastikowy kubeczek - wedlug kreatywnosci blondi blondi hehehe usmialam sie

Gość gość
Ja tez sie usmialam hehehe

Gość gość
no wiem, wiem, zachowalam sie faktycznie jak gowniara, nawet nie z gimnazjum. macie racje. ale robilam to szybko, i w szoku, nie uzylam mozgu...sama sie z siebie smieje, a raczej placze nad wlasna glupota....ale czy to moze oznaczac ze wynik jest negatywny? moim zdaniem tak, bo chyba powinien byc czysty mocz a nie z woda...

Gość gość
lepiej zebys jednak nie byla w ciazy niewiadomo co jeszcze wymyslisz

Gość gość
skoro wyszedl pozytywny to znaczy, ze woda w kiblu jest zaplodniona

Gość gość
Idz po drugi test,nasikaj do kubka,pobierz mocz i zrob test!!!

Gość gość
sama woda nie wskazuje kreseczek wiec sie nie ciesz na zapas, a na przyszlosc pomysl najpierw glowa, a nie pipka

Gość gość
no tak teraz pomysl logicznie mocz+ woda daje wynik pozytywny czyli mocz jest nie 100% czyli slobszy i jakby wyszedl wynik negatywny to byloby b. prawdopodobne bo mocz tak jak pisalam nie jest 100% a jesli wyszedl pozytywny pomino ze byl rozwodniony?? zrob test jeszcze raz bedzie pozytywny

Gość goscik
ale ty jestes kretynka nie dosc ze testu nie umiesz zrobic to jeszcze uwazasz ze woda dala wynik pozytywny na tescie !! slyszysz sie? zwykla czysta woda daje pozytywny odczyn! :D to co ta woda musiala zawierac??? wiekszych bredni dawno nie slyszalam

Gość gość
chodzilo mi o to czy woda moze miec wplyw na wynik testu???? czy na tescie musi byc czysty mocz, czy jesli bedzie wymieszany z woda to wynik bedzie wiarygodny? z drugiej strony jak by cos bylo zaburzone to chyba powinno wyjsc ze test niewazny??? tak jestem kretynka, jezdzijcie po mnie, ale poki co nikt nie dal mi przekonywujacej, opartej na logice odpowiedzi.

Gość gość
ale co my tu ci bedziemy logiczne odpowiedzi dawac czy nie? po co to rozkminianie na forumu czy ciaza czy nie ciaza czy wiarygodny czy nie idz dziewczyno do apteki zamiast tu tracic czas zrob test i bedziesz miala jasna sytuacje a moja odpowiedz jest taka- nie! wynik testu nie jest wiarygodny - powinnas go powtorzyc tak!- po mojemu jestes w ciazy

Gość gość
spokojnie, to napewno kibel jest w ciazy. gratuluje.

Gość gość
Ja p*****le......idz po drugi test i go zrob a nie tutaj pisz!!Juz dawno kupila byc test i go zrobila!

Gość gość
nie moge teraz kupic testu bo jestem w pracy. twoim zdaiem jestem w ciazy ale wynik jest niewiarygodny. brakuje w tym logiki....

Gość Dostalas kilka odpowiedzi
:D I wszystkie logiczne. Ale prowokacja udana, bo jak widac dziala :D Moje gratulacje.

Gość gość
"twoim zdaiem jestem w ciazy ale wynik jest niewiarygodny. brakuje w tym logiki...." hehehe o jojjj......Boze...widzisz a nie grzmisz..... Nie jetsem ginekologiem i nie wiem czy jestes w ciazy czy nie! Kazdy test w 100% "nie powie" kobiecie czy jest w ciazy czy nie ale......skoro mocz rozcienczony zwykla woda wskasuje,ze jestes w ciazy to wg.mnie jestes ale powtarzam NIE JESTEM GINEM...... Tak swoja droga co Ty masz za robote,ze siedzisz na kafe???😠

Gość gość
jestem tlumaczem

Gość laaaaala
hehehe "moim zdaniem jestem w ciazy ale wynik testu jest niewiarygodny, brakuje w tym logeiki" bo autorce do tego zeby byc w ciazy oprocz testu (swoja droga spieprzonego) potrzeba logiki

Gość gość
dziekuje za wypowiedz gisciu piwyzje ale ze smutkiem stwerdzam, ze jest to kolejna kompletnie niekonstruktywna i nic nie wnoszaca uwaga. ''swoja droga spieporzonego''-a jakis konkretny argument za tym stwerdzeniem?

Gość gość
a gdzie mialas ta swoja LOGIKE jak robilas test- jak mozna tak robic test? ktos kto ceni logike i mysli logicznie robiac ten test tak jak ty ZORIENTOWALBY SIE ze cos robisz nie tak i bylo juz tu kilka logicznych odpowiedzi i rozwiazan ja dorzuce swoje - umow sie na wizyte do ginekologa- chyba logiczna propozycjaa nie?

Gość gość
laaaaala - masz racje!! Autorko - ale o jakiej logice piszesz??? Rozbrajasz mnie swoja glupota 😠

Gość laaaaala
:D logiczny argumet za tym ze spieprzony test? hm ... zastanowmy sie 1. chcialas nasikac do pipety! ' probowalam nasikjac na nia ale mocz jakby niue chcial do tej pipety wejsc.' 2. pobralas probke moczu i wody z kibla! 3. zrobilas test olewajac kompletnie to co zawiera ulotka 4. zrobilas test nie wlasciwie (nie zgodnie z uzyciem) i jeszcze masz watpliwosci czy jest miarodajny a ty uwarzasz ze test jest nie spieprzony? poprosze rowniez o konstruktywne argumenty za tym przemawiajace

Gość gość
lalaaaa po pierwsze to przeczytaj uwaznie co ja napisalam. nie napisalam ze uwazam ze test nie ejst spieprzony tylko prosilam o logiczne wytlumaczenie tego jesli by byl lub nie...i jasne argumenty, to ze mi piszesz ze przez wode z moczem test jest neiwazny lub moze byc nie wazny to ja wiem, tyle ze ja sie pytam dlaczego????????????????? no ale odpowiedzi na to pytanie to raczej tu nie otrzymam, bo to forum jest dla osob niezbyt kompetentnych z tego co zauwazylam. jest kilka jednostek ktore potrfia cos madrego napisac, a reszta sie wydziera i zgrywa naukowcow nie potrafiac w zaden spsob poprzec swoje racje. PS zrobilam test jeszzce raz, innej lepszej firmy. wyszla ciaza. mocne kreski

Gość Taka sobie jedna.....
Autorko - wyskoczylas na chwile z pracy aby zrobic test? Co to za robota,ze piszesz sobie na forum?:/ Aha i dostalas tutaj wiele logicznych odpowiedzi ale widocznie jestes za tepa aby zrozumiec co ludzie napisali...... Chcesz miec dziecko ??:P Siejesz cos panike....

Gość gość
chyba sama malo kompetetna jestes skoro potrzebujesz zeby kazdy ci jak krowie na rowie, jasno, klarownie krok po kroku tlumaczyl dlaczego???? dlaczego test nie wazny? oczekujesz odpowiedzi jak od lekarza, chemika ... wiec szukaj odpowiedzi tam a tak poza tym osmieszasz sie tymi pytaniami i dociewkaniami.. dlaczego? i szukaniem "konkretnyc argumentow dlaczego spieprzony" przeciez to oczywiste ze byl zle zrobiony wiec pytajac jeszcze dlaczego robisz z siebie idotke i gluputka dziewusie .... nie wiem jaka ty matka bedziesz :/

Gość gość
Test jest nieważny bo -woda w klozecie nie jest czysta - może wcześniej sikał ktoś i się dobrze nie spłukało -do mycia wc stosuje się środki chemiczne , nie wiadomo jak one wpływają na wynik testu