Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki sklep internetowy z bio-żywnością? - region małopolski

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Limanowej. Chciałabym jakiejś odmiany, spróbować ekologicznej żywności i zamówić w sieci. Znacie jakieś propozycje? Głównie zależy mi na wędlinie oraz jajach.

Gość Jasieńka_85
Sprawdź lokalneprzysmaki.pl Firma z Krakowa. Myślę, że przypadnie Ci do gustu, zawsze świeże dostawy i ceny na poziomie.

Gość gość
Przyznaję, że strona przykuła moją uwagę. Właśnie czegoś takiego szukałam. Dziękuję. Ktoś jeszcze zamawiał u nich żywność???

Gość gość
Kupujemy tutaj od lutego 2013. Wędliny,pieczywo i warzywa smaczne. Ważne ,że bez chemii, bez problemu można podawać dzieciom.

Gość gość
A jak tam jest z dostawą? Transakcje są szybkie? Widzę że ceny są dość niskie jak na ekologiczną żywność :)

Gość Lulka z Limanowej
Tak, bardzo szybkie. Przecież muszą dostarczyć świeżą, w doskonałym stanie. I muszę przyznać, że wychodzi im to wzorowo.

Gość gość
Ten sklep jedynie oferuje sprzedaż internetową? Czy jest możliwość, aby zrobić zakupy na miejscu?

Gość gość
Nie wiem nawet, ale na stronie są podane dane adresowe. Może lepiej zadzwonić i się zapytać? Ja sama się zastanawiam czy nie zamówić u nich produktów, ale z dostawą. Mieszkam w Starym Sączu.

Gość gość
Ludzie dziś wszędzie widzą reklamę. Nawet zwyczajne pytania nie przejdą, bo komuś "śmierdzi" na kilometr. Może Ty, "Pancerna Kołdora" udzielisz odpowiedzi założycielowi wątku? Byle "nie śmierdziało" :)