Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej357

W czym na rozmowę kwalifikacyjną?

Polecane posty

Gość Andrzej357

Jestem świeżo po obronie. Staram się o pracę w banku. W czym powinienem pójść na rozmowę kwalifikacyjną? Znacie jakieś sprawdzone zestawy?

Gość gość
W garniturze i w krawacie.

Gość gość
Nowe dresy i biale adidasy .... tach chodza ubrani wszyscy zlodzieje:D W sumie niewazna na jaka skale sie krednie ;)

Gość dobra_rada
Z doświadczenia wiem że należy się ubrać elegancko. Wtedy szanse na pracę zdecydowanie rosną. Rzuć okiem do tego sklepu http://www.mojekrawaty.pl Znajdziesz w nim fajne ciuchy na tego typu okazje.

Gość gość
T-SHIRT I JEANSY, jakies trampki albo but zamszowe.biale adidasy tez moga byc o ile nadal sa biale! nie zzokle!

Gość gość
Oczywiscie, ze w garniturze.

Gość za niskie obcasy
Co wy nie znacie sie na modzie? najlepszy zestaw to: - czarne cwelki ze zlota klemarka - przykrotkie spodnie od weselnego garniaka zalozonego ostatnio na wesele starszego brata w 2000 roku, w przyplywie nudy i szalenstwa mozna sie pokusic o uprasowanie ich na kant, ale nie koniecznie, lekko zmietolone pokaza ze jestes facetem na luzie - biala koszula to juz przezytek, slynny znawca mody Jacykow doradza odrobine pikanterii w stroju wiec hawajska koszula bedzie jak najlepsza, moze nie za jaskrawa, zeby nie oslepic komisji - jako ze krawat do koszuli hawajskiej nie zbyt pasuje wiec mozna sie spokojnie pozbyc tego denerwujacego dodatku, koszule warto tak rozpiac by wsystawaly kuszaco wlosy z klaty, jak bedzie w komisji kobieta nie bedzie sie mogla oprzec aurze maczo i prace dostaniecie z marszu, cioty z wygolona na lyso klata moga na ta okazje doczepic sobie dyskretna treske imitujaca dzikie owlosiennie

Gość mijaka
padła propozycja wyboru czegoś ze strony mojekrawaty.pl przyznam, że zaskakujące i bardzo oryginalne są niektóre wzory, które tam można spotkać. Jak długo żyję nie widziałam jeszcze koszuli z tak intrygującym i ciekawym wzorem: http://www.mojekrawaty.pl/slubne-koszula-biaa-motyw-kwiatowy-38-176-182-o_l_97_143.html - może warto zainwestować w oryginalność i w takiej koszuli (delikatnie rozpięty kołnierzyk) pokazać się na rozmowie.

Gość gość
Swietna koszula, jeszcze tylko wytatuuj sobie na czole napis "Jestem gejem". Bedzie pasowac do niej jak ulal!

Gość gość
no dla mnie w tej koszuli to daleko do geja hahaha

Gość emaii
za niskie obcasy padlam!! hahahha no sama bym tego lepiej nie wymyslila hahahhaha