Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocalypse

Co zrobić żeby dziewczyna schudła

Polecane posty

Gość pocalypse

hej, mam taki problem że mam dziewczynę którą kocham i chcę z nią być ale niestety się nieco zapuściła i obecnie ma bębenek na brzuchu, szerokie ramiona, cellulit. Ubiera się w sukienki i to w ten sposób ukrywa ale jesteśmy młodzi i to nie jest wcale zdrowa sylwetka w tym wieku... pytanie jak jej to uświadomić, jestem pewien że jeśli powiem jej po prostu żeby schudła to będzie płacz i masakra, co robić

Zaproponuj jej jakiś sport, który będziecie razem oprawiać. Może zacznijcie razem jeździć na rowerze, rolkach, może basen. Co kol wiek razem będzie jej raźniej. I nie musisz jej tłumaczyć że ma ćwiczyć, żeby schudnąć.

Gość pocalypse
Jest to jakiś pomysł, ale np wg niej fitness odpada, wspolne bieganie też, pozostaje skołować mi jeszcze 2 rower. Jeszcze myślę że to niewiele pomoze jesli nie zmieni swoich nawykow żywieniowych, jej dieta to praktycznie jaja, łosoś, szynka z indyka + co jakiś czas ukrywana czekolada... :(

Gość gość
jak juz teraz ma problemy z utrzymaniem wagi to oznacza ze w przyszlosci jej nie bedzie przeszkadzało wazyc i 100 kg, pomysl czy chcesz byc z takim czlowiekiem. juz w trakcie ciazy bedzie wpierdalac za 5 a po niej bedzie wazyla wiecej niz Ty i oczywiscie zero dazenia do normalnej sylwetki.albo postaw sprawe jasno albo sie mecz.

Gość gość
Ty to jesteś prześliczny co? Wyglądasz pewnie jak Deep, albo Banderas, zgadłem?

Gość gość
facet by tak w zyciu nie napisał, więc dziewucho schudnij a nie probujesz go umoralniac jako "facet" :D

Gość gość
No to teraz ja napisze jako kobieta, szczupła (54 kg), Czy Ty autorze wyglądasz jak model z bilbordu? Czy jestes taki piękny, żeby innym dyktować jak mają wyglądać? Nie robią Ci się zakola, brzuch jak kaloryfer?

Gość pocalypse
Owszem żeby ją zmotywować (żeby sama na to wpadła) zacząłem ćwiczyć 3x w tygodniu kalistenikę i przeszedłem na odpowiednią dietę. Nie mówię o tym że chcę supermodelkę jedynie o tym żeby zrzuciła zbędne kilogramy

Gość gość
hahaha, ale widocznie jakis powod miałas zeby tak napisac albo kiedys bylas gruba albo masz krzywe/krotkie nogi, zero cycków albo inne wady stąd twoja postawa obronna(w gruncie rzeczy dla siebie samej)_

Gość gość
Nie pytam czy ćwiczysz! Pytam czy wyglądasz jak model z okładki?

Gość gość
Nie naskakujcie na niego. Ja jestem dziewczyną, dbam o siebie i wymagam też tego od mojego partnera, bo jak będzie spaśnięty to zwyczajnie przestanie mi się podobać. Jesteśmy młodzi, zdrowi więc czemu nie dbać o sylwetkę? Ale jeśli ktoś nie chce dbać o siebie to już inna sprawa...nie można nikogo zmusić do ćwiczeń. Ale można zachęcić, zacząć gotować zdrowo, proponować spędzać aktywnie czas.

Gość gość
ja nie mam problemu ze swoim wyglądem, wage mam ok, jestem wysoka i wszytsko jest ze mną ok. Zastanawiam się tylko jak ktoś kto sam nie jest idealny może dyktowac warunki drugiej osobie. kurde w Polsce same brzydkie chłopy są, kobiety piękne, a mimo wszytsko te brzydale ciągle obrażają Polskie kobiety! Nosz kurde! Jedźcie sobie za granicę, to zobaczycie jak traktowane są Polki, uważane są za piękne kobiety i zadbane, a jak się Wam Polki nie podobają, to startujcie po sąsiedzku do Niemek!

Gość gość
Wymagać może ten, kto sam dobrze wygląda!

Gość iwonica
Zaraz zaraz,spokojnie.Zależy ile ta dziewczyna wazy.Jeśli ma np 165cm ,wazy 60kg,ma faldki tu i ówdzie,to nie tragedia i facet musiałby być głupi i pusty,żeby jej jakieś teksty ufundować.Ale jakby ona ważyła z90_100kg,przy tym wzroście, to popieram chłopaka.W druga stronę tez to dziala.Jak facet ma lekka nadwagę,brzuch,nie przeszkadza mi trochę ciałka.Ale jakby ważył 130kg,to tez wolałabym żeby schudl.

a czy on napisal ze chce aby jego dizewczyna wygladala jak modelka z okladki ? Ludzie.. Szczupła sylwetka to przede wszystkim zdrowa sylwetka ! Skoro jest młoda (a z wiekiem metabolizm spowalnia) i ma problem z utrzymaniem ZDROWEJ wagi to co bedzie za 10 lat? problemy ze stawami, cukrzyca itp.

Gość pocalypse
na pewno waży więcej ode mnie + jest to moja pierwsza partnerka której nie mogę unieść... nie wiem ile waży

Gość gość
ALE jaja, łosoś, szynka z indyka to raczej zdrowe jedzenie ,przeciez :/

Gość pocalypse
też mi się tak wydaje ale obserwuje że zdarza się że podjada syfy na boku (opakowania po czekoladzie, tortach...)

Gość gość
a ile wazy i ma wzrostu ??????????

Gość gość
daj jej zdjecie to ci powiemy ile wazy i jak ja namowic a raczej zasugerowac tak zeby sie nie domyslila

Gość gość
KOLEJNA NUDNA PROWOKACJA prawik idź sprawdź w kuchni czy Mama nie potrzebuje pomocy przy przygotowaniu obiadu

Gość pocalypse
wzrost chyba 168-170, nie wiem ile wazy bo nigdy mi nie powiedziala i chowa wage, strzelam ze miedzy 70 a 80

Gość pocalypse
powiem tak, mam z tym realny problem bo bardzo ją kocham ale fizycznie przestaje mnie pociągać, kiedy widzę jak siedzi i tłuszcz po prostu zwisa jej z brzucha w 3 fałdy a ramie ma 2x szersze niż moje to po prostu czuję się jakbym patrzył na 50 letnią kobietę a nie na 25letnia dziewczyne

Gość gość
no to faktycznie ma dużą nadwagę ja przy tym samym wzroscie waze 56kg proponuje zaczac cos robic bo juz jest nieciekawie cwiczenia i odpowiednia deta a tak na marginesie nie wiem jak ludzie moga jesc słodycze blee

Gość gość
a dlaczego ktos napisał ze to prowokacja ??? nie kumam chyba facet ma oczy i widzi tłuscioszka i chce cos z tym robic

Gość ChłopakLat22
Ktoś tam wyżej napisał "Polsce same brzydkie chłopy są, kobiety piękne" Większej bzdury nie słyszałem. Chyba nigdy nie byłaś za granicą i nie widziałaś ładnych dziewczyn :D W Polsce aż się roi od tłustych pasztetów i mówię tu o dziewczynach do 25 roku życia. Ja sam 4 razy w tygodniu chodzę na siłownię i dbam o swój wygląd. Tego samego wymagam od swojej dziewczyny.

Gość gość
ja przy tym wzroscie (171) waze 48 i nie wyobrazam sobie 70 kg baby, zgrozo :o

Gość gość
48 kg przy wzroscie 171, to Ty dziecko masz niedowage. Jak jak przy tym wzroscie jak wazyłam 51 kg to wygladałam wrecz niezdrowo, za chudo

Gość gość
teraz dobrze jest wygladac za chudo, ubrania ladniej wygladaja. ale leniwe baby, ktorym sie nie chce przejsc na diete, wola glosic glupoty, ze lepiej wazyc 60 kg, bo to 'zdrowe'

Gość gość
Ja mam 165 cm i waze 80 kilo. Wydaje mi sie,że nie wygladam tragicznie,może dlatego,że mam ładną twarz i cięższe koleżanki...