Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocalypse

Co zrobić żeby dziewczyna schudła

Polecane posty

Gość gość
opakowania po jedzonych ukradkiem tortach się walają? :) ponosi się wyobraźnia chłopcze/dziewczyno.

Gość gość
każdy ma prawo wymagać czego mu się żywnie podoba od partnera, więc facet może nawet wymagać żeby kobieta ważyła 45 kilo przy 170 cm wzrostu i maiła do tego cycki 60JJ, kto mu zabroni :D też bym nigdy nie zaakceptowała u chłopa brzuszyska i mam prawo. a na figurę, upodobania kulinarne i motywację partnera macie praktycznie zerowy wpływ, więc polecam albo akceptację albo zmianę partnera/ki, a nie zawracanie komuś doopy, że ma wyglądać tak i tak.

Gość gość
Znajdz sobie nowa, taka co biega do silowni kilka razy w tygodniu. Rozumiem gdyby wazyla 130kg, ale pajac robi problem z jakiejs faldki. Rozmiary 38, 40 sa najbardziej popularne. Sam nie masz zbednych kg?

Gość pocalypse
waze 63kg przy wzroscie 174

Gość gość
kurczak nie facet za przeproszeniem ;-) 63kg? nie dziwne, że nie dasz rady podnieść swojej kobiety ;-) wzrostem też nie grzeszysz, maleństwo z Ciebie. Ty potrzebujesz filigranowej dziewczyny, drobniutkiej, 150/45kg. Są takiej budowy dziewczynki i chyba jedynie z taką jakoś będziesz się prezentował. Z kobietą wyższą, lepiej zbudowaną będziecie tworzyć komiczną parę. Ja mam 176cm, ważę około 70kg i noszę typowy rozmiar L-40. Mój mąż ma 188cm i waży około 100kg. Nasi znajomi i współpracownicy są podobnych rozmiarów. Gdzieś Ty się chłopczyku uchował ;-))) Nie wyobrażam sobie takiego skrzata u mojego boku ;-))) Zostaw dziewczynę w spokoju, sam upodobnij się do człowieka. Urosnąć nie da rady, ale chociaż masy nabierz, zamiast dziwnych sportów może jakaś siłownia...

Gość gość
jesteś strasznie chudy. jakiś typowy patyk i zero mięśni.sam idź przypakuj, bo cię wiatr przewróci, zanim sie zaczniesz laski czepiasz. przy takich parametrach, to ty potrzebujesz bardzo chudej kobity, bo np taka w rozmiarze 38 będzie wyglądać przy takim przecinku jak maciora

Gość gość
Ja jeżdże po całej europie bo często mam wyjazdy firmowe i uważam że w Europie też są kraje gdzie są piękne kobiety. W Francji bardzo żadko widywałem kobiety z nadwagą,a więc to co pani napisała wcześniej ze Polki sa najładniejsze,najpiekniejsze itd niektórych to irytuje.A więc czemu nie dbać o swoją sylwetke gdy się jest młodym? Rozumiem Cię że kochasz swoją dziewczyne ale chcesz żeby schudła i masz racje.

Gość gość
Zadko? Boże co za kretyn.

Gość gość
ja nie lubie chudych facetow.

Gość gość
jak ci sie nie podoba to jej nie kochasz.

Gość gość
znajdz sobie chuda.

Gość gość
niektorzy malo jedza i nie chudna.

Gość gość
Ja mam podobny problem, kocham dziewczyne, chce z nią mieć dziecko, jest naprawdę ładna ale przy wzroście 171cm waży 91kg , przez ostatnie pół roku przytyła 5kg, ciągle mówi że weźmie się za siebie ale nic w tym kierunku noe robi, ostatnio stwierdziła że schudnie po ciąży, kolejna wymówka, chyba powiem jej jasno że albo rybka albo pipka

Gość gość
Olej ją.