Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu facet powie że.....

Polecane posty

Gość gość

proszę o odpowiedż na pytanie komu zamkniety w sobie facet jest w stanie mówić np o tym że jest nieszczęśliwy. Zdarzyła mi się dość dziwna historia. Chodzi o mojego kumpla, niezbyt bliskiego, znamy sie jakieś 5 m-cy, tak się złozyło, że rozmawialiśmy długo na różne tematy i on mi to powiedział.Bardzo mnie to zaskoczyło, bo sprawia wrażenie bardzo szczęsliwego tzn przystojny, zdrowy, normalny dom, wykształcony, praca ok i sliczna dziewczyna... Dlaczego właśnie mi to powiedział? Jestem w szoku. To znaczy bardzo mi miło, ze zaufał właśnie mnie, ale...no właśnie. Nie będę ściemniać i powiem od razu, że on bardzo mi się podoba, ale nigdy bym nie pomyślała, że mogę mieć jakieś szanse, zreszta też jestem w zwiazku. Podumałam o nim troszkę a potem stwierdziłam, że to tylko zauroczenie i przeszłam do porzadku dziennego, w końcu każdy z nas spotyka osoby które mu się podobaja fizycznie. A tu nagle powiedział mi że mnie bardzo lubi i że jest nieszczęśliwy..Jest się nad czym zastanawiać?

Gość gość
proszę napiszcie co o tym sądzicie, to ważne dla mnie.

Gość gość
Może ma cię za przyjaciółkę, a o tym z jakichś powodów nie mógł powiedzieć swojej dziewczynie.

Gość gość
chodzi o to, ze my nie mamy jakichś super bliskich relacji, ale on był dla mnie zawsze bardzo miły.Do rozmowy doszło, ponieważ on zaproponował mi pomoc w jednej sprawie, ja się zgodziłam i spędziliśmy razem jakieś 3 godzinki. Rozmawialiśmy wtedy o tzw życiu...było super. On jest super, może głupia jestem ale troszke nadziei sobie narobiłam..

Gość gość
Może jeszcze ktoś się wypowie, jak poznać czy warto w ogóle o nim myśleć...

Gość gość
sądzimy, ze facet chce cie przeleciec na bajer metodą, " jaki ja jestem nieszczęsliwy, ty mi pomożesz, jak mi dasz d..." . I nie nie ma się nad czym zastanawiac, Ty MASZ faceta, on TEŻ JEST W ZWIĄZKU. Alboś tak głupia, albo to prowo