Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soda pooop

50 tys funtow rocznie

Polecane posty

Gość soda pooop

Czy 50 tys funtow rocznie brutto to faktycznie az takie wielkie zarobki? To ok.£692 netto tygodniowo czyli niecale £2800 mc netto, bo niestety podatek juz 40%...?

czy to duzo czy malo to sie nie wypowiem - bo to bez sensu, zalezy od potrzeb itd. natomaist jak podasz branze i lata doswidczenia to latwiej cos odpwoiedziec, mysle ze to np. niezla pensja dla kogos z 3-5letnim doswidczeniem np. w marketingu (akurat znam taki przypadek) stad podalam lata doswiadczenia, ale jelsi masz 8 lat doswidczenia jako inzynier to juz nie wyglada tak rozowo. Co do reszty to - jak pisalam- zalezy od potrzeb

Gość gość
a co ty ror mozesz wiedziec na temat brytyjskiego rynku pracy, brytyjskich plac, jezlei mieszkasz w Azji? :D Pierwsza przylezie z jezorem na brodzie, chociaz pojecia nie ma o danym temacie :D Faktycznie jakas zalosna panna :D

"a co ty ror mozesz wiedziec na temat brytyjskiego rynku pracy, brytyjskich plac, jezlei mieszkasz w Azji? " x hahhaha ;-) a ty tak wiesz gdzie ja mieszkam;-) a co zawzse klamiesz i zmyslasz gdy czegos nie wiesz czy tylko w tym przypadku, hm?;-) poza tym wspolczuje jesli masz robote ktora moze byc wykonywana tylko w jednym kraju;/ x Pierwsza przylezie z jezorem na brodzie, chociaz pojecia nie ma o danym temacie x a moja psych-fanka w natarciu;-) zaraz napisze ze sprzedaje stare skarpety online;-) x Faktycznie jakas zalosna panna x uderz w stol a nozyce sie odezwa;-) a twoja opinia lata mi kolo nosa - mozesz uwazac ze jestem zalosna/brzydka/glupia i nieogolona - wystawiasz ocene tylko wlasnym kompleksom, as easy as it is;-)

Gość gość
50 tys rocznie to sa bardzo dobre zarobki, zwlaszcza jesli mieszkasz poza Londynem.

Gość gość
50 tys to super zarobiki zwlaszcza jak mieszkasz w POlsce ... k***a skad sie biora te idiotki.