Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda...:)

Bankowość czy Rachunkowośc i Controlling

Polecane posty

Gość Magda...:)

Witam, wiem że zaraz ktoś powie że powinnam miec swój rozum i sama wybrać :) Ale jednak zapytam, co wg was ma większe perspektywy rozwoju, co jest lepsze? Dodam, że teraz kończę licencjat zaocznie FiR ze specjalizacją Bankowośc i Rynki Finansowe - fajnie się to studiowało, wiele rzeczy się nauczyłam, dowiedziałam. Jednak z rachunkowości za dużo się nie nauczyłam - nie ta specjalizacja, znam tylko podstawy z pierwszego roku. Dlatego uważam, że jak pójdę na Rachunkowość i Controllig to będę miała o wiele więcej nauki niż na Bankowości, ale nie boję się tego. I co do pracy, bo o to przede wszystkim chodzi. Kończę teraz licencjat i zacznę szukać pracy, myślę że przede wszystkim w banku, mam tam jakieś szanse. Mogłabym i w rachunkowości bo lubiłam to, sama prowadzę w swojej że tak powiem działalności taką mini rachunkowość i lubię to:) ale wiem, że nie mam żadnego doświadczenia i w rachunkowości pracy pewnie nie znajdę. Mam nadzieję że po prostu podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami.

Gość gość
????