Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jednajedyna

CHŁOPAK MIŁOŚĆ

Polecane posty

Gość Jednajedyna

wiatam.. jestem tu nowa i chciałabym dowiedzieć się opinni innych ludzi co sądzą na ten temat co zaraz poruszę, więc zacznę od tego że byłam z chłopakiem rok.. na poczatku jak to w każdym związku pięknie świetnie..lecz z czasem zaczeły się kłotnie na poczatku takie drobne potem większe aż na koncu rozstałam się z chłopakiem.. bo on twierdził ze ja za duzo wymagam uważam że jestem najważniejsza itp.. z czasem powiedział mi ze nie wie czy mnie kocha.. to dałam mu spokoj.. lecz odezwal sie i zaczelismy znów ze sb chodzic po czym on twierdził ze mnie kocha itd.. znów się rozeszliśmy..i była przerwa 4 miesięczna pisaliśmy do sb bardzo rzadko i rozmowa była krotka..nagle on powiedział ze mnie kocha ze zyc nie moze tylko że go ranie(nic nie robiłam złego tak na prawde) to zaczelismy sie spotykac znów i wszystko pięknie aż nagle on powiedział mi ze ma problemy w domu i ze nie bd sie ze mna spotykał..no to nie odpisałam mu dokladniej 2 godziny tylko dlatego zeby sie nie kłocic.. napisał mi ze on ma w d*pi* taka udawana pomoc i ze to nie ma sensu ze ja z***a*am itd.. to sie nie odzywał przez jakies 3 dni i do niego napisałam.. to on odpisał mi ze 2 sms.. i napisał ze nie ma czasu i wyłacza telefon..kocham go i nie wiem co mam robić...pomózcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować