Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbacie o siebie .Mamy w wieku ok.30 lat.?

Polecane posty

Gość gość

Jakich kremow uzywacie. Co robic zeby skora byla jedrna i ladna. I skora twarzy i dekolt.

Gość gość
Do twarzy uzywam ply micelarny do mycia a krem Ziaja 25+ matujacy. Mam 29 lat, ostatnio, gdy nie bylo mojego kremu w drogerii, skusilam sie na Ziaja Sopot Spa 30+. Do ciala uzywam balsamy (Ziaja Kozie Mleko, 4 Pory Roku albo oliwke), czasem robie sobie peeling.

Gość gość
ja wyglądam bardzo młodo - może mam to w genach. Ale tez nie używam nie wiadomo ilu kosmetyków, nigdy mocno sie nie malowałam. Twarz myję zazwyczaj w zimnej wodzie ( to sekret mojej babci, ktora miała buzie gładką jak pupcia niemowlęcia ), używam kremu bambino, do ciała róznych balsamów zazwyczaj ziaja, nivea lub dove. Zeli pod prysznic aż tak mocno często nie używam ale myje ciało szorstka gabką. Do mwłosów używam różnych szamponów ale najlepsze to chyba dove i biały jeleń. Żel do twarzy, ktory super zmywa mi makijaż to tez biały jeleń. Stosuję jeszcze henne na brwi i rzęsy bo jestem blondynka i naturlanie sa bardzo jasne, prawie białe. Paznokcie obcinam na krótko, ale ładne są, zadbane, używam bezbarwnego lakieru do paznokci z odzywką avon 2 w 1. Raz na2 miesiące chodze na peeling kawitacyjny.

Gość gość
Mam 32 lata i niestety zadnych kremow uzywac nie moge bo mam alergie, kilka godz od nalozenia jakiego kolwiek kremu i juz mam cala twarz w pryszczach, straszne. Twarz i cialo myje jedynie w szawym mydle. Zazdroszcze innym tych fajnuch kosmetykow ktore mozecie stosowac.

Gość gość
Jak dbam o siebie? 1) Utrzymuje szczupłą sylwetkę 2) dużo maseczek nawilżających, bo mam suchą cerę 3) czytam dużo książek, oglądam filmy dokumentalne-

Gość gość
- mydło - pasta do zębów i szczoteczka - krem - szczotka do włosów dziękuję za uwagę

Gość gość
35 lat, odkryłam krem i serum Yves Rocher i uważam, że są rewelacyjne! Serum Elixir 7.9 i na to na noc krem Cure Solutions zielony. Na dzień też serum, ale na wierzch krem matujący Eveline BB, ewentualnie korektor i puder Jadwiga. Obowiązkowo tusz do rzęs i coś na usta, oko maluję tylko na większe okazje.Twarz zmywam płynem micelarnym z Biedronki albo z Yves Rocher jak są promocje. Do oczu mam inny zmywak, aktualnie też z Yves Rocher, czasem z Oriflame. Raz w tygodniu ścierak z korundu, na to maseczka Bingo Spa. Raz w tygodniu peeling Lirene różowy enzymatyczny i potem maseczka z glinki. Przed większym wyjściem używam maseczki Yves Rocher napinającej z Cure Solutions. Prysznic zawsze z żelem - albo Yves Rocher, albo Oriflame, albo Luksja. Lubię ładne zapachy - rano świeżaki, wieczorem słodziaki. Po kąpieli mleczko albo o linii zapachowej żelu (Oriflame i yves Rocher mają takie), albo neutralne. Paznokcie maluję na różne kolory, ale pod spód daję odżywkę. Do tego depilacja kremami bikini, nogi maszynkami jednorazowymi- gdyby było mnie stać na laser, to byłabym szczęśliwa :) Ludzie dają mi maksymalnie 29 lat, a dwa lata temu jeszcze zdarzyło mi się być poproszoną o dowód :P

Gość gość
ja mam 31 lat ale o siebie nie dbam wcale, maluje włosy bo mam siwe, ot tyle, wystarczy mi że dbam o dzieci:)

Gość gość
Fryzjer raz w miesiacu-farba Kosmetyczka raz na dwa miesiace Nie opalam nigdy twarzy i stosuje krem heleny rubenstein prodigy Shopping cichowy i kosmetykowy co piatek Co dwa tygodnie wypad z kumpelami na piwo

Gość jem truskawki
gość Fryzjer raz w miesiacu-farba Kosmetyczka raz na dwa miesiace Nie opalam nigdy twarzy i stosuje krem heleny rubenstein prodigy Shopping cichowy i kosmetykowy co piatek Co dwa tygodnie wypad z kumpelami na piwo a teraz zejdz na ziemie :D

Gość gość
Ja stosowałam wiele kremów i co pupa .Teraz uzywam kremu nivea raz w tygodniu nakładam duza warstwe z korundem 2 minutki masaz chodze z tym godzine na twarzy wycieram recznikiem papierowym i juz .Uzywam tuszu do rzes bezbarwnego żelu na brwi i kredke by podkreslic oko od swieta puder joko mozaika i koniec .Myje sie mydłem bambino i smaruje sie kremem nivea do włosów uzywam oleju i serum babci agafi a szampon ziaja codzienna pielegnacja i wygladam ok jak na swoje lata ;)

Gość mama dwóch dziewczynek
U mnie fryzjer-farbowanie raz na 3-4 m-ce, kosmetyczka jedynie henna i regulacja raz na miesiąc-dwa. W tym roku zdecydowałam się na serię zabiegów mikrodermabrazji wiosną i będę powtarzała co kilka miesięcy. Kremy na dzień na noc i pod oczy. Włosy myję bez silikonów, maski nakładam raz w tygodniu. Maseczki do twarzy też średnio raz w tygodniu. Żel pod prysznic różny, czasami piling. Balsam do ciała mocno nawilżający. Makijażu generalnie nie robię. Wieczorem myję twarz płynem micelarnym, mam też żel i piankę do mycia twarzy - oczyszczające. Poza tym staram się dbać o figurę, być aktywna w miarę /rower, spacery/, ubieram się ładnie /w moim mniemaniu oczywiście/. Dbam też o moje zdrowie psychiczne i odpoczynek ;-)

Gość gość
mydło , szampon , pasta do zębów

Gość alko zero
wlosy-maski odzywki, sauna u fryzjera,dobre oleje , maski twarz-kosmetyczka, mikrodermabrazie, wstykniety kwas w czolo, bo byla zmara/kremy , maski, serum -cialo, sport, balsmay , oleje stop-cuda robie paznokcie 0hebrydowy, kremy do rak -zeby-aparat wybielanie wydlam ok 26tys w 4 lata za wszystko:) depilacja-laser duzo-perfum, cichy sza lcial co weekend

Gość gość
hahaha i wtedy się obudziłaś

Gość gość
Ja co ok 2 tyg robię mezoterapię igłową, raz koktajlem witaminowym, raz kwasem hialuronowym (nie wypełniaczem).To najlepszy zabieg pod słońcem.

Gość gość
Wow "I wtedy sie obudzilas" W.o.w. Naprawde myslisz, ze to tak tylko na filmach lub w snach?! W.O.W

Gość wyświetla się gość
Zdrowie psychiczne i wypoczynek to podstawa i dobry masaż stóp - mój mąż to robi rewelacyjnie

Gość gość
32 Kremy do twarzy tylko apteczne Mycie twarzy physiogel BAlsam do ciała ziaja med Fryzjer i kosmetyczka po urodzeniu dziecka bardzo rzadko :( Farbowanie włosów Codziennie maluje ładnie oczy i usta :)

Gość gość
W jakim sklepie stacjonarnym mogę dostać korund?

Gość gość
oups ja kończe 40 tke i nie mam takich dylematów ale 1 nigdy nie paliłam 2 nie pijam alkoholu 3 wysypiam się no i geny ;)

Gość gość
Mam 31 lat daja mi 25max. rao myje twarz zimna woda. Teraz w ciazy raczej odpuscilam sobie malwanie,ale jak mam wyjsc gdzies,to krem bb garnera albo fluid lirene+rzesy+blyszczyk. Gdy przychodze do domu od razu zmywam oczy najzwyklejszym plynem do demakijazu w niebieskim opak Ziaji a reszte zelem do mycia twarzy. Cialo albo zelem pod rysznic-aktualnie dove albo zwykly mydlem bambino. Nie znosze sie smarowac kremami ale w ciazy jestem zmuszona wiec stosuje serie zdaje sie perfekty sexi mama na biust i cale cialo. czasami jak widze przesuszona skóre twarzy to smaruje dove'em ale to rzadko. wlosy myje roznymi szamponami. czasami nakladam odzywke. aktualnie mam z nivei. poza tym nie maluje paznokci a u fryzjera bylam na wiosne jakos. mam dlugie geste wlosy. Boje sie co bedzie jak zaczne farbowac,bo juz gdzie niegdzie widac siwe. Po urodzeniu dziecka zamierzam isc do dietetyczki i zaczac chodzic na aquaaerobik. Nie chodze do kosmetyczki i duzo sie usmiecham :)

Gość gość
aha jesli chodlzi o depilacje to nienawidze tego robic bo mam grube geste czarne wlosy,ale teraz raz w tyg kremem strefy intymne+maszynka nogi. Jakby nie ograniczenia finansowe poszlabym na usuniecie wlosow laserem.

Gość 35latkaw ciazy
Jestem w ciazy wiec troche sie zmienilo, ale przed: Biegam dwa trzy razy w tyg, ograniczam slodycze i pozne posilki, wazylam 48. Kremy do twarz, co wieczor demakijaz, maseczki, maski na wlosy,henna co trzy tyg, codziennie makijaz: podklad, puder, kredka, cien, tusz, roz. Delikatnie:-)

Gość 35latkaw ciazy
Depilacja oczywiscie nie musze czesto bo jestem delikatnie owlosiona jasna blondynka

Gość tamara78
Ja stosuję codzienne naturalny balsam pure fiji i około raz na tydzień scrub cukrowy, który uwielbiam, przez okazji tego robię naprzemienny prysznic, raz zimną, raz ciepłą wodą.