Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi mówił brat z 6 klasy

Polecane posty

Gość gość

Kochane mamy - sama nie wiem czy mu wierzyć, i od razu mówię, że to nie prowo, ale do rzeczy. Otóż twierdzi on, że koleżanki na szkolnej dyskotece proponowały striptiz za 40 PLN i loda za 50 PLN. Brat twierdził, że koledzy uzbierali 38 i dziewczynka faktycznie pokazała im to i owo. Nie wiem, czy zmyśla, ale jeśli tak jest, to rozmawiajcie więcej ze swoimi dorastającymi córkami, bo świat w którym dorastają demoralizuje je kompletnie. Ten sam apel wystosowuję do matek dorastających synów - rozmawiajcie z synami o tym, czym jest szacunek dla kobiety i jej ciała. Inaczej wszyscy będziemy żyć w coraz bardziej zdegenerowanym społeczeństwie. P.S. Ja bratu strzeliłam wykład i zarzekał się, że on dziewczynki szanuje i nie składał się na ten striptiz.

Gość gość
Do podzielenia się powyższym zainspirowały mnie pytania o makijaż 13latek, bo to dobra okazja, by z córką porozmawiać też na inne tematy. Wiadomo, że jak makijaż, to i chłopaki już w głowie, więc żeby się to nieszczęściem nie skończyło.

Gość gość
Ku przestrodze: Aż pięciu mężczyzn uprawiało seks z gimnazjalistką z Przelewic koło Barlinka. Dziewczyna zaszła w ciążę i urodziła dziecko 27 października 2009 r. Kiedy sprawa stała się głośna, oskarżyła dwóch mężczyzn z sąsiedniej wsi o g***t. 25-letni Sylwester J. i 18-letni Paweł Z. zostali aresztowani. Jednak wkrótce ustalono, że... żadnego g****u nie było a badania genetyczne wykazały, że żaden z nich nie jest ojcem dziecka - pisze "Głos Szczeciński".

Gość gość
Dla Daniela K. (23 l.) z Częstochowy nie ma żadnych świętości. Dorosły mężczyzna uwiódł naiwną gimnazjalistkę z sąsiedztwa. Podczas wakacji współżył z 12-letnią dziewczynką. A teraz, gdy sprawa wyszła na jaw, wszystkiemu zaprzecza. Chociaż grozi mu 12 lat więzienia, nie pojawił się nawet na procesie, w którym jest oskarżony.