Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oświadczyny po 5 m-cach znajmości,a jeszcze 6 m-cy temu był z inną dziewczyną...

Polecane posty

Gość gość

jak to widzicie? 6 m-cy temu był z inną dziewczyną, z którą rzekomo już "sypał się" związek, za 3 tygodnie poznaje nową dziewczynę i po 5 m-cach znajomości (zawiera się w tym randkowanie+4 m-ce związku) pada na kolana i oświadcza się, nie za szybko zważywszy, że jeszcze niedawno był z kimś innym??? oboje są ok. 30 lat

Gość gość 55433
Podejrzane. Może jest lekko zdesperowany?

dla mnie to też dziwna sprawa, może chociaż narzeczeństwo potrwa dłużej niż te 5 -cy :P i jakoś go pozna dziewczyna

Gość KASIA9898
Mój mąż oświadczył mi się po 2 miesiącach znajomości, w rocznicę naszego poznania wzięliśmy ślub. W maju minęła nasza 9 rocznica ślubu, jesteśmy nadal ze sobą szczęśliwi :))

Gość fantastyczny temat!!
Co cię to obchodzi zazdrośniku?

Gość gość
nie zazdroszczę, po prostu ta dziewczyna to bliska mi osoba

Gość gość
Kiedys wyczytałam, że taka szybka ucieczka w ramiona innej to próba zapomnienia o przeszłości...

Gość gość
moj facet przede mna byl z panienka ok rok po kilku miesiacach sie oswiadczyl ( tlumaczyl tym ze byla w wciazy ) mowil ze jej nie kocha , wiecznie sie rozstawali i schodzili * mi mowi ze kocha mnie na zaboj jestesmy poltora roku ze soba i nic - cisza zreszta okazal sie d*pkiem i nie nadaje sie na meza nawet jakby sie oswiadczyl to chyba powiedzialabym nie

Gość Heniu
Gów... e tematy. Przeliczanie miłości na: kasę, formalności ślubne, znaki zodiaku, różnice wieku i inne takie. Ja znałem takiego co w ciągu jednej imprezy powiedział że kocha i w środku nocy pojechał szukać pierścionka :) Nikt nikomu nie zabrania nawet co tydzień się oświadczać. Jeśli dziewczyna tego oczekuje to dlaczego nie? Skoro zwykłe "kocham" to dziś jak splunąć... Zobaczycie, że za 50 lat będą małżeństwa na miesiąc albo dwa tygodnie :)

Gość gość
musialo mu byc zle w poprzednim zwiazku. a moze sie zakochal i iwe ze to "ta jedyna"-tak czasem jest

Gość gość
my tez wiedzielismy po 4 miesiacach ze chcemy sie pobrac:) jestesmy po slubie i czujemy sie szczesliwi:)