Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greess

omega 3 poprawiają nastrój?

Polecane posty

Gość gość
Biore omega 3 od 8 miesięcy, dobry preparat z największą na rynku ilością EPA i DHA. Biore standardową dawkę 1000 mg dziennie, okresowo brałam 2000. Nie zauważyłam żadnego wpływu na nastrój, a mam stany depresyjne. Nie poprawiło się ani trochę. Biorę omega 3 na coś innego, ale nie ma żadnego wpływu na nastrój. Bzdury. Ktoś chce zarobić na omega 3 i wymyśla cuda na kiju. Omega 3 to dobra rzecz, ale na stany zapalne, na stawy, na alergie. Nie na depresję.

Gość gość
szkoda kasy lepsza jest czekolada, bo poprawia nastrój sex, bo podnosi ćiśnienie

Gość gość
Może trochę obniżają napięcie przedmiesiączkowe brane w drugiej części cyklu. Dobre i to.

Gość stopy wody pod Kielem
nie ma nic gorszego jak kwasy na Omedze wywrotka gwarantowana

Gość gość
czekolada to nic dobrego za duzo ma cukru i dodatków chemicznych,to magnez poprawia nastrój a nie czekolada w ktorej tylko sladowe ilosci sa magnezu

Gość gość
mnie na nastrój pomaga zestaw: Deprim (niestety nie można go używać latem) magnez, witaminy B compositum oraz żeńszeń jeśli do tego dorzuci się codzienny spacer lub jakąś aktywność fizyczną to nie ma bata by nastrój się nie poprawił