Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce są tak beznadziejni faceci?

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam się w Polsce, ale całe swoje dzieciństwo i młodość spędziłam we Włoszech. Długi czas spędziłam tez w Anglii. Faceci w Polsce nie maja żadnego obycia ani kultury, tylko poruchać i tyle. Tragedia. stado baranów.

Gość zgadzam się z powyższym
[polscy faceci to dno i metr mułu, nawet dwa metry. najgorsze jest to, że sami będąc obleśni i śmierdzący szukają pieknej dziewczyny. zero jakiejkolwiek samokrytyki...

Gość faceci w każdym kraju
to zboczone świnie, chociaż niewykluczone że w Polsce bardziej niż gdzie indziej. Ale byłam w wielu krajach (przynajmniej 5) i wszędzie mają podobnie żałosne zachowania. po prostu genetycznie nie różnią się od zwierząt niezależnie od rasy ani kultury

Gość gość
a jua facecie -Polacy po 40 tce to juz dopiero masakra. Poogladaj sobie Walese na zdjeciu, tak wyglada 99% Polakow po 40tce....

Gość za niskie obcasy
faceci w Polsce sa beznadziejni to fakt, ale jeszcze da sie zrobic przesiew i cos ciekawego zlowic, natomiast tragedia to jest z polskimi "adonisami" za granica, 80% to jakis wybrakowany towar, ani to wygladu nie ma, ani kultury, ani obycia, do tego jezyka nie znaja obcego jedynie swojskie k***y i c***e..., idac ulica w multikulturowym miescie z daleka rozpoznam buraczana twarz naszych gwiazdorow,