Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż twierdzi że mam płaski biust foto

Polecane posty

Gość gość

Czytać to poniżej a nie cyce oglądać: Jestem w posiadaniu blatu szklanego 110 x 60 cm. Chciałabym zrobić z tego ławę, tylko skąd wziąć jakąś podstawę lub nogi czy podpórki. Macie jakieś pomysły? Jak tanim kosztem wymyślić tę podstawę?

Gość gość
Połóż się na podłodze, cycki postaw sztorcem a na nich połóż szklany blat. Gotowe:-)

Gość gość
zrob przebiezke na budowe, zakos 20 pustakow i masz nogi do stolu z glowy nosz cholera a chcialem se cycka przed snem zobaczyc :(

Gość gość
ochyda

Gość gość
Blat jest jest ciężki, zgniecie mnie. A jakiś bardziej estetyczne rozwiązanie niż cegły...? Cycki pokażę za pomysł. który wykorzystam.

Gość gość
mozesz podstawe zrobic z wikliny plecionej,lub z terakoty.zalezy gdzie chcesz postawic i jak masz zaaranzowany pokoj.

Gość gruba albo chuda
-nogi ze starego mebla albo maszyny do szycia - stary singer itp -2 czadowe krzesła z płaskimi siedzeniami - po bokach( tylko wtedy niska ława bedzie) -palety drewniane, odpowiednio pomalowane albo i nie -stare( no mogą byc i nowe - nie wiem w jakim stylu mieszkanie) szuflady , postawione na sztorc, albo inne czesci nieuzywanych juz mebli , szafek - wtedy jest od razu półka, nie tylko noga;) -kuuupa płaskich kamieni scementowanych razem;) -w galileo był kiedys program o betonowych meblach - może jakiś element betonowy?:D -wczoraj z kolei widziałam program o światyni buddyjskiej zbudowanej z butelek po piwie....moze to tez pomysł?;) powodzenia

Gość fantastyczny temat!!
Nie obchodzi mnie twój mąż ani twoja historia desko.

Gość gość
Tak sie nie robi ;) deska.