Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nobodyknows

Czy zmienność nastrojów jest normalna u facetów RYB ?

Polecane posty

Gość Nobodyknows

Mężczyźni ryby słyną z ciągłych zmian nastrojów... W moim wypadku bardzo się to zgadza. Mój ukochany (kocham go całym sercem) niestety wpada w swoje złe nastroje dość regularnie. Jest wszystko super, bawimy się, kochamy i nagle... jedna kłótnia, a ten się zachowuje jakby mu się życie waliło... Obrażony zamyka się w sobie, gra w gry, siedzi sam, zaczyna się zastanawiać czy ten związek ma sens mimo, że również bardzo mnie kocha, więc to jest poprostu bez sensu!... Wiem, że nie ma związków bez kłótni, ale kurcze... jak on mnie przeprasza to ja mu wybaczam odrazu. A ten zanim mu przejdzie to mija conajmniej kilka dni! Czy to jest normalne u facetów ryb? Któraś z was tak miała? Matko bosko kochano... ja naprawdę mam anielską cierpliwość...

Gość zyrafa rozowa
bylam z dwoma i odradzam, im bardziej bedziesz ugodowa tym gorzej bedzie, postaw sprawe na ostrzu noza

Gość gość
nie, dla mnie ryby są spokojne, stałe w uczuciach i nastrojach chyba,że ktoś ich wyprowadzi z równowagi to wpadnie w furie, szał, zazdrosc, z reguły to kochane istoty jak jestes mily dla ryb to one odwazjemniaja to 2 razy bardziej :) :)

Gość alabalaa
zgadzam sie ryby są super jak się dla nich ok. zwracają to podwójnie, sa spokojne, mojego męża nie ma mozliwości wyprowadzić z równowagi i jest baaardzo dobry

Gość gość
może w tym co napisałaś autorko jest troche prawdy, jednak tak jak poprzedniczka uważam, że są to istoty kochane... jestem z mężem juz 10 lat, na mój ognisty charakter nie ma lepszego znaku... uzupełniamy się, oczywiście są wzloty i upadki ale to ludzie kochający i stali, nie wiem ile w tym znaku a ile człowieka ale w łóżku rewelacja!

Gość gość
a co ma znak horoskopu z nastrojem każdy jest zmienny po kłótni to jest poprostu bez sensu zeby wierzyc w horoskopy

Gość Nobodyknows
<

Gość Nobodyknows
<