Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co jesc na drugie sniadanie i na podwieczorek jesli chce zrzucic

Polecane posty

Gość gość

kilka kg? Bo jesli chodzi o sniadania, obiady i kolacje to raczej wiem co sie powinno jesc, ale 2gie sniadanie i podwieczorek to dla mnie klopot. Poradzcie cos.

Gość rajska eva
jablka jedz ;)

Gość gość
wiem, jablka sa bardzo zdrowe i codziennie jem przynajmniej jedno - klopot w tym, ze po jablku jestem bardziej glodna niz przed :P

Gość gość
jogurt naturalny+ zmiksowane truskawki/inne owoce biały ser ze szczypiorkiem i pieczywem pełnoziarnistym owoce wafle ryżowe

stosujac sie do zasady 5 posilkow dziennie to to co nazywasz drugim sniadaniem i podwieczorkiem powinno byc lekka przekaska. powinnas jesc srednio co 3 godziny wiec jesli sniadanie zjesz ok 8 to ok 11 jesz pierwsza przekaske (garsc orzechow, maly chudy jogurt, chudy twarozek, mala miseczka salatki to przyklady), pozniej za 3 godziny obiad, za kolejne 3 godziny kolejna przekaska (ja jem zawsze jakis owoc jako te druga przekaske) i kolacja ktora ja jadam najpozniej o 19.

Gość gość
białko jedz pierwsze sniadanie (w ciągu 30 minut od przebudzenia się) jajecznica, chuda wędlina, twaróg z jogurtem naturalnym, makrela wędzona, jajka, warzywa jako dodatek do białka. po 3 h drugie śniadanie: w takiej formie jak pierwsze z propozycji powyżej po 3 h posiłek 150g mięsa, warzywa po 3h posiłek 150g mięsa warzywa 18-21 kolacja: ryba z puszki z warzywami, lub jedna z wersji śniadania nie jesc owoców na noc

Gość gość
Hehe nic!!! Jak chcesz schudnac to trzy posilki dziennie a wmiedzyczasie woda dla oszukania zoladka ;)

Gość gość
Jablka pobudzaja apetyt!!!

Ja od studniówki jem 1500 kcal dziennie i schudłam 5-6kg. Dziele sobie te 1500 kcal na 5 posiłków - po 300 każdy. Jem o stałych porach.