Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie zabic ale nie wiem jak

Polecane posty

Gość gość

kiedys: - podcielam sobie zyly ( wzdłuż) niestety po kilkunastu minutach krew przestala leciec - przedawkowalam leki obudzilam sie po 24 h i przez kolejne 3 dni wszystko mnie bolalo :(

Gość gość
pier,dolinij z dachu wiezowca na łeb

Gość gość
nie mam takiej odwagi nie mam tez odwagi sie powiesic w gre wchodzi tylko przedawkowanie i podciecie zyl

Gość Panna ustabilizowana
Poje bało Cię ?! Sory ale o czym Ty mówisz ? Życie to nie stragan że mozesz je sprzedać i wykupić. Nie idzie z rąk do rąk i nie trafisz do lepszego właściciela. Po za tym każda smierc przysparza bólu fizycznego. Jestes w stanie to przetrawac ? Tym bardziej ze organizm bedzie sie bronil ? Ja też przezywalam w zyciu ciezki okres. Zostałam zgwałcona i wyrzucona z domu w wieku 20 lat. Potem utrzymywala mnie babcia ktora ja sie opiekowalam. 3 x zostalam rzucona przez partnerów. Raz poroniłam. Zyje i tez przechodzilam trudny okres i mialam depresje. Nie raz nie mialam co wlozyc do garnka. Kolezank wiem co przechodzisz i wspiera Cie . Nie rób głupot

Gość gość
prowo i to nędzne

Gość gość
ale ja marze o tym zeby juz sie nie obudzic i zapaść w wieczny sen nie lubie niczego co oferuje zycie

Gość gość
to nie prowo :O

Gość Panna ustabilizowana
HCFOR - google i obejrzyj sobie jak wyglądają samobójcy. Posiedz kilka minut na tej stronie a śierc ci zbrzydnie. Polecam w kacie desperacji

Gość gość
o jezu, kuuuurwa nikogo to nie interesuje rozumiesz? jak jestes takim tchorzem ze nawet sie zabic nie pottrafisz to zyj dalej nedznie i nie zawracaj ludziom duuupy, kazdy ma wlasne problemy!

Gość gość
to na chooja mi tutaj piszesz temat jest dla ludzi ktorzy tez chca to zrobic

Gość nie ma semsu się
zabijać bo życie jest tylko jedno , a piasek nas nie ominie