Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycieczka do Chorwacji

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym pojechać na wycieczkę objazdową do Chorwacji. Czy ktoś z Was był na tego typu wycieczkę i jakie biuro podróży poleca?

Gość gościówanova
Rainbow Tours, Zapach wina i lawendy.

Gość gość
Właśnie czytałam o Rainbow ale opinie są bardzo różne... Nie wiem, co o tym myśleć.

Gość znam kilka biur podróży
Opiniami się nie przejmuj, każde biuro ma jakieś negatywne opinie, bo niektórzy mają nie wiadomo jakie wymagania nieadekwatne do ceny.

Gość gościówanova
Byłam na tej wycieczce, moja siostra była i znajomy męża z naszego polecenia. Wszystkim sie podobało. A masz wątpliwości odnośnie biura czy programu?

Gość Elkaasasa
Byliśmy na poczatku czerwca, ale wypożyczaliśmy auto z Panka i sami sobie taką objazdówkę zrobiliśmy.

Gość gość
zjeżdzaj z tym Pankiem - regularnie i nieudolnie reklamujesz

Gość gość
ile kosztuja dwa tygodnie w chorwacji dla jednej osoby?

Gość gość
ja też polecam RT nie byłem co prawda w Chorwacji ale wycieczka była ok. Zawsze ktoś narzeka ale nawet Ci narzekający zauważyli że na RT stosunkowo najmniej osób narzeka.

Gość gość
Mam wątpliwości odnośnie trasportu (czy się zbytnio nie przedłuży, choć pewnie jeśli już to nie z ich winy). Program jaki by nie był i tak mi się spodoba :) No i dużo narzekań odnośnie jedzenia czytałam, a ja lubię dużo i dobrze zjeść. Do gościa co się pyta o cenę - zobacz sobie na stronie RT. Wycieczka, o której mowa to ok. 2 tys zł za 9 dni plus dodatkowe opłaty za wstęp do atrakcji plus to co sama wydasz ;)

Gość gość
nikt więcej się nie wypowie?:)

Gość gość
co jeszcze chcesz wiedzieć ? moim zdaniem jedzenie jest takie jak w hotelach mają więc z jakim biurem nie pojedziesz to będzie takie samo. dla mnie jedzenie było wyśmienite ale ja byłem w azji a nie w chorwacji. wszystkim bardzo smakowało ale znalazł się jeden malkontent dla którego było zbyt pikantne i mało bo w egipcie miał więcej i ogólnie cały czas narzekał że to nie egipt :D jak był w egipcie to też wycieczkę reklamował :D co się ma przedłużyć z transportem bo nie rozumiem ? sprecyzuj jakoś swoje pytania. itaka i rainbow to biura na które ludzie za wyjątkiem szczególnych osobników nie narzekają. jeśli się jedzie do danego kraju to należy się spodziewać regionalnego jedzenia, jednemu smakuje drugiemu nie, ale to nie wina organizatora. a wycieczkę objazdową po chorwacji w RT można kupić za 1,2 tys. jak się dobrze wybierze moment - dotyczy tej autokarowej bez przedłużenia.

Gość gość
"co się ma przedłużyć z transportem bo nie rozumiem ?" czy starczy czasu na zwiedzanie, zamiast siedzenia ciągle na tyłku w autokarze ;) ogółem raczej się przekonałam. Jedzenie każde lubie byle nie za mało ;) dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
to zależy od wycieczki w niektórych jest zastrzeżone że przejazdy dzienne po 500-800km na dobę autokarem wieć wiadomo że dużo jazdy mało zwiedzania. są też takie w których przez kilka dni jesteś w tym samym hotelu i zwiedzasz miasto. wszystko zależy od wycieczki. czasami są wycieczki w różne części danego państwa a czasami jest jedna w której starają się to wszystko upchać wiec różna będzie też uciążliwośc podróżowania.