Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE O ODPOWIEDZI :) CO MYSLICIE O ...

Polecane posty

Gość gość

ostatnio podczas ustalania (po raz kolejny )wspolnych oplat ( mieszkamy ponad rok razem) uslyszalam od faceta : to co - ja mam placic za wynajem mieszkania a ty sobie tu bedziesz mieszkac ? ? ? ja jak to uslyszalam bylam w szoku ze powiedzial do mnie w ten sposob co on sobie mysli ? - no ale on uwaza ze pieniadze nie sa wazne co o nim mam myslec teraz ?

Gość gość
zacznij brać forsę za dawanie tyłka, co to, ty będziesz wydawać forsę na kosmetyki, a on cie będzie posuwał za darmo?

Gość gość
nie kocha Cie... niestety normalny facet ktory kocha swoja kobiete na pewno by tak nie powiedzial

Gość wodnick shufareck
a jakie macie oplaty::: woda droga

Gość gość
praktycznie ja caly czas robilam oplaty no bo on sie zwolnil z pracy, potem tylko dorywczo pracowal i pracuje tez tak mysle ze to egoista.. mysli o sobie

Gość gość
a jestescie zareczeni juz? jezeli moge zapytac

Gość nie bardzo rozumiem
<

Gość co z tym forum sie dzieje
? ?

Gość gość
nie nie jestesmy ze swoja byla po paru miesiacach sie zareczyl ( byla w ciazy ) nie kochal jej ( tak mi mowil ) mi dosc czesto mowi ze kocha.. jednak nie podoba mi sie jego podejscie do pieniedzy mam wrazenie ze zyrowal by z checia na mnie.. kiedys powiedzial ze jedna dziewczyna go zostawila bo on za nia placil - smiechu watre nie wydaje mi sie zebysmy kiedykolwiek sie zareczyli bo nie wyobrazam sobie ukladac zycie z kims kto ma problem z placeniem ... patrzy tylko czy ja czasem nie zaplace, samo to jego zwolnienie sie z pracy ... malo odpowiedzialne, a to wlasnie facet powinien myslec bardziej o bezpieczenstwie rodziny.. on planuje ze mna dzieci jak najbardziej, niech sobie planuje.. pomarzyc mozna :D

Gość gość
ale koles..

Gość ciuciuxbabka
powaznie to on cie nie traktuje

Gość gość
tez tak uwazam

Gość gość
ktos cos jeszcze napisze ?:)

Gość gość
niewiem jaki macie układ . powiem o sobie kiedyś chodziłem z kobietą o zasadach feministycznych całkowicie wyzwolona na kazdym kroku ządała równouprawnienia . długo nie wytrzymała (pół roku i zmiana nastawienia ale ja juz nie chciałem) układ był taki opłaty obowiazkowe po połowie i jedzenie wspólny wypad do kina jeden bilety drugi coś na ząb . kawiarnia po połowie ,imprezy po połowie chyba że ktoś zaprasza specjalnie ma chęć wyskoczyć gdzieś płaci całość . kosmetyki kazdy sam , no i zaczeło sie jak brakowało kasy wspólnej . czy ty nie możesz sam zapłacić dołóż coś ,ile masz kasy jeszcze i tp powiedziałem raz drugi sama chciałaś taki układ w koncu tak pragniesz równego traktowania i równego dzielenia obowiazków bez względu na płeć , dlaczego mam dołożyć do kosmetków 300setki jak moje 100 kosztuja sama płać . ja w tym tyg gotuje ty ogarniasz dom w co wchodzi kran i gniazdko (naprawa) a nie odkładanie jak bedzie moja kolej . 100 innych przykładów .poprostu nie dało się zyć teraz mam normalną kobiete płace ja jak na faceta przystało i w wiekszości utrzymuję z przyjemnoscią gotuję ,sprzatam bo chce a nie bo żądają czegoś czego nie mogą same dotrzymać . dlatego spytałem jaki macie układ . teraz kobietom w głowach się poprzewracało chcą wielbienia utrzymania, rónego traktowania bez wzgledu na płeć ale nadal chcą mieć przywilej płci, ustepowania, dbania ,zabiegania,obdarowywania a to się nieda do kumpla idę z piwem albo flaszką i jest git jak mnie wkurzy czy obrazi dam w pysk i flaszkę na zgodę i bedzie git . spróbuj ktoś tak z kobietą nawet zatwardziała feministką bedzie larmo i bóg wie co jeszcze i badz tu madry na wasze równouprawnienie . to się nie da poprostu