Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochał sie ?

Polecane posty

Gość gość

Pewien chłopak w zasadzie mój dobry kolega ciągle na mnie patrzy wszystkim mówi ze mu sie strasznie podobam próbuje wzbudzić moją uwagę , dzwoni do mnie z jakąś błąchostką przytula Mnie i karze mi na Siebie uważać jak jest pijany bo może mnie meczyć xD ma dziewczyne która jest chroobliwie w nim zakochana ale on ewidentnie jej nie kocha , Dziewczyna ma jakieś prentesje do mnie chodź nic jej nie zrobiłam i nie znam jej ,, dodatkowo jak był w Moim mieście prosił mojego kolege o to zeby po mnie zadzwonił , najwazniejsi są dla neigo koledzy a mimo to chciał ich dla mnie zpstawic aby pomóc Mi szukać znajomych , przeprasza mnie za coś co zrobi a innych dziewczyn nie jak sądzicie zakochał sie we mnie ? i jeżeli tak toc zemu nie zagada do mnie jak do innych dziewczyn? nie m z tym problemów

Może i Go wzięło na Ciebie i traktuje Cie inaczej ale to zwykly d*pek ;]

Gość gość
Czemu uważasz że ejst d*pek ?

Może się zakochał, ale nie wie jak co Ty o tym sądzisz. A może skoro się kumplujecie wydaje mu się, że może pozwolić sobie na więcej w stosunku do Ciebie i się wygłupia.

Gość gość
nie nie wygłupy raczej nie sa w jego styu jak na swoje 19 lat jest bardzo poważny i dojzaly :)

Gość gość
Co ty nie spytam xD bo Jak mi sie wydaje i wyjde na totalną kretynke? a nie chce psuć naszej znajomości :(

Czemu d*pek ? A chciałabyś być na miejscu jego dziewczyny i żeby on robił to co robi ? :)

Gość gość
ale On jej nie kocha jest z nią tylko i wyłacznie dlatego żeby ona sie nie załamała, robi to z dobrego serca już dawno mógłby ja kopnąc w d*pe :D

Jeśli nie chcesz z nim o tym pogadać, to radziłabym go poobserwować. Zauważysz przecież sygnały, że coś do Ciebie czuję.

Gość gość
Ej ale sie czuje jak ktoś coś do Ciebie czuje nie ?? No powierdz szczerze jest takie uczucie że oo temu sie podobam to sie czuje nie ? miałaś tak kiedyś ? xD

Gość gość
ten facet jest kompletnym idiotą, albo ty musisz być zjawiskowo ładna. inne opcje nie wchodzą w gre, bo żaden normalby koleś nie zwróciłby uwagii na taka kretynke jak ty :o "dojzaly" :o

to niby taki dojrzały i nie chce jej robić krzywdy, ale przytula i umawia się z inną... to nie świadczy zbyt dobrze o jego dojrzałości.

Robi to z dobrego serca? haha! Ciekawe jak ona będzie się czuła jak sie dowie(jeśli już tego nie wie) ,że jej ukochany jest z nią z DOBREGO SERCA ale również z tego dobrego serca spotyka się wciąż z kolegami i z innymi dziewczynami :) Kobiety to potrafią być naiwne i to strasznie...

Gość gość
drogi kolego/kolezanko wiem jak sie pisze slowo dojrzały poporstu słabo działa u mnie przycisk ''R'' i idiotką to jesteś ty sądzac że chłopakowi Mozna podobać sie tylko iw yłącznie za wyglad nie nie jestem zjawiskowo ładna jestem normalna ale mam charakter z którego jestem dumna ,

Gość gość
Ona o tym doskonale wie ale jak już pisałam ONA jest w Nim obsesyjnei azkochana on może ją zdradzać bić krzyczec poniżac ( oczywiście tego nie robi ) a ona i tak bedzie za nim larała :D

A ten dojrzały chłopak nie potrafi się zachować jak mężczyzna i mimo wszystko tego skończyć? Co sprawia mu przyjemność jak obsesyjnie zakochana dziewczyna za nim lata?

Gość gość
nie sprawia , ale nie rozumeisz on próbowal z nią zerwac to był przez nią rpzesladowany bedąc z nią ma świety spokój nie muszą sie nawet spotykać xD

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie.Pewnie jestes cichodajka, więc co mu szkodzi wsadzic w inna dziurę.Jesteś żałosna idiotka.

Gość gość
Jestem dziewica :D Z wielkim szacunkiem do Siebie cichodajką to jesteś ty droga kolezanko:D

Gość Jakie to żenujące
Jakaś porypana dziwa założyła ten temat😡pisze takie pierdoły,że w d***e zga! Przedmówco masz racje pochlebia sobie, bo przecież to jakaś psychiczna suka!