Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigella lowson

Polecane posty

Gość gość

kurcze taka fajna miła kobieta zawsze uśmiechnięta a tu mąż ją bije ten świat schodzi na psy

Gość gość
no gotuje fajnie

Gość gość
niezrozumiałe w całej tej sytuacji jest dla mnie jedno...dlaczego taka kobieta pozostaje w związku z takim dupkiem?????....no dlaczego?...miłość chyba naprawdę jest ślepa:)

Gość gość
Uzależnienie psychiczne. To powszechne w patologicznych związkach.

Gość gość
ja podejrzewam że to jest wszystko ukartowane trzeba się jakoś promować by ludzie nie zapomnieli może nową książkę chce wydać

Gość gość
to pewnie jakas plotka ze swiata plotek :D przeciez kobieta o jej statusie nie mieszkalaby z damskim bokserem, a juz na pewno nie rozpowiadalaby na lewo i prawo, ze maz ja bije, jesli nawet by tak bylo. nie podniecajta sie, ludziki ;) na zachodzie w sumie tylko w biedych polulacjach jakies takie patologi moga odchodzic raczej. nikt nie siedzi w zwiazku z pobudek religijnych i wstydu przed sdasiadami, jak u nas.

Gość gość
nie rozpowiada, tylko ktoś zrobił im zdjęcia w restauracji, w której się kłócili i wtedy trzymał ją za szyję, tak jakby chciał ją udusić a ze była z nim nie z miłości to moze byc prawda akurat, bo podobno facet jest strasznie bogaty i to dosłownie - jest miliarderem i ma 70 lat

Gość roladinia
duszenie w ramach żartu :)

Gość gość
raczej nie w ramach zartu, bo wyglądała na przestraszoną a po wyjściu z restauracji płakała podobno się od niego wyprowadza i bardzo słusznie tak się czasami kończą takie historie, gdy baba leci na kasę ;) zamiast znaleźć sobie faktycznie kochającego męża

Gość gość
były fotki tylko jak ją trzyma za szyję grymasu bólu na jej twarzy nie było wiać i fotek jak wybiegała z kawiarni zapłakana też nie było to ustawka na sto procent ona chce wydać nową książkę albo jakiś nowy program w tv. chce się przypomnieć na świecie

Gość gość
Nie rozumiem kobiet,które pozwalają się bić i poniżać - co ją przy takim bydlaku trzyma?Mój mąż tylko raz spróbował(nie nie uderzył mnie,tylko się zamachnął) i wyleciał z hukiem do mamusi:p - - chama za jaja i na drzewo:o

Gość gość
jak to co? kasa oczywiście facet jest miliarderem i dlatego głupie baby na niego lecą oczywiście kiedyś chodziłam z facetem, który srał kasą, jego rodzina była bardzo bogata i dostawał wszystko czego chciał, a na horyzoncie był ogromny spadek i też wydawało mu się, że wszystko mu wolno i traktował niektórych jak śmieci, mnie na szczęście nie, ale szybko ten związek zakończyłam

Gość bzdeciok
przeciez to nawet nie wyglada na zadne bicie, dopowiadacie sobie :D ona wyglada, jakby cos ja bolalo, a on ja glaskal.

Gość bzdeciok
i akurat nic, tylko publicznie w restauracji by ja bil albo dusil :D :D chyba wam sie we lbach pomieszalo od ogladania badziewia w telewizji i czytania plotkarskich gazet.

Gość gość
kasa? przeciez ona biedna nie jest

Gość gość
Jakaś masochistka chyba?Jak by mnie takie bydle raz uderzyło,to by już sobie trumnę wybierał:p

Gość gość
O jejku-Magde Gesler tez leje i nikt nie robi afery.

Gość gość
bo durna to ją leje:p

Gość gość
robią afere, a nikt nie zna prawdy, tutaj też news od czapy w sumie: tinyurl.pl/?XTCQBK4t Pozdro!