Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogłabym sprzedać ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) chciałabym sie pozbyc troche ubran - ale niestety na allegro kiepsko ;/ możecie mi coś polecic? Tym bardziej,że niektóre rzeczy są nowe :P

Mnóstwo tu takich wątków :). Allegro, Tablica, Sprzedajemy, lokalne lumpeksy, wymiana wśród koleżanek.

moja kolezanka skutecznie pozbywa sie ciuchow na gumtree, polecam tez lokalne grupy na Facebooku np. w krk istnieje Krakowska szafa, poszukaj moze w Twoim miescie tez cos takiego funkcjonuje ;) prosty i szybki sposob

Gość gość
do mnie dziś Pan przyjechał po stare ubrania , ale zdzierstwo 0.70 gr za kg -,-

Gość gość
U mnie na Gumtree się nie da. Czy umawiasz się w sprawie ciuchów, korepetycji czy na rower - 90% osób nawala i nie przychodzi. Nawet nie przeprasza

Gość Agusia_06
Sprzedam ciuszki dziecięce dla dziewczynki i chłopca. Ciuszki są w bardzo dobrym stanie (noszone przez jedno dziecko), bez plam - nie zniszczone. Rzeczy były zakupione w Holandii.Mają bardzo dobry materiał. Nie rozciągają się. Rozmiary które posiadam: * dziewczynka od rozm. 50 - do rozm.98 * chłopiec od rozm. 50 - do rozm. 110 Zainteresowane osoby proszę o kontakt na mój e-mail buziaczek26071990@wp.p l Proszę wpisać jaki rozmiar Państwa interesuje a ja podeślę zdjęcia ubranek lub link na stronkę. Cena 5zł za sztukę. Przy zakupie większej ilości ciuszków możliwość negocjacji. GORĄCO POLECAM!!!! NA PRAWDĘ WARTO usmiech.gif