Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypoczynek i morze..

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkich. Chce pojechać na wakacje nad nasz kochany Bałtyk, tylko nie wiem ktore miasto wybrać? Nad naszym morzem jeszcze nie byłam, chodzi mi o morze, piasek i spokój, nie będę zwiedzać muzeum itp, będę tam tylko 3 dni gdyż niestety budżet mam mały. Wiecie może gdzie warto odpoczac i dlaczego?

Gość gość
Jastarnia, Jurata od pełnego morza, bo tam jest piekna szeroka plaza, jeszcze mało ludzi do końca czerwca

Ja polecam Sopot. Fakt, że jest tam więcej turystów, ale za to klimat mocno wakacyjny:) Mnóstwo atrakcji, na Monciaku artyści, muzycy - miasto żyje nawet w nocy; w knajpkach karaoke i smażone rybki prosto z morza, a na plaży gorący piasek;) A gdzie wynająć noclegi? Oczywiście polecam Apartamenty Joasia - tuż przy plaży - http://www.joasia.com.pl/2-Apartamenty-Sopot.html.

Gość taka sobie sfrustrowana
Władysławowo, Chłapowo- fajnie, przystępne ceny Sopot- extra, ceny też extra( pierwszy raz piłam piwo za 13 zeta) mega rozrywki, jednak ze względu na nie przez 3 dni nie ogarniesz tego wszystkiego- a óźnie zostaje niedosyt na cały rok Łeba- ceny ok, a wszystko inne porażka totalna