Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra mama45

Jak wytlumaczyć córce

Polecane posty

Gość dobra mama45

mam problem gdyz moja 11 letnia córeczka znalazla za tapczanem wibrator ktorym sie kiedys zabawiałąm,szybko wyrwałam jej go z rąk ale ona jest mądrą i ciekawska dziewczynka,zdązyła zauwazyc jego kształt i teraz dręczy mnie zebym jej uswiadomila co to jest i jak sie nazywa,dodam ze trzymam ją z dala od internetu,wychowuje na skromną,przyzwoitą ,religijna dziewczynę,nie chcę psuć jej niewinnosci ale nie znosze tez kłamstwa i nie chce jej wciskac kitu...na razie powiedziałam jej ze to zabawka dla doroslych i ze wyjasnie jej kiedys ale czuje ze mi nie odpusci,co robic?,tym bardziej ze moja rodzina to wierzący praktykujący katolicy,bedzie obciach jak sie wygada np przed moja matką

Gość gość
ze to osobista rzecz i tyle i nie musisz sie tlumaczyc.

Gość gość
Osobista nie osobista i tak się dowie. Albo już wie, bo nie tylko z internetu 11-olatki wiedzą różne rzeczy i pyta tylko żeby sprawdzić co powiesz ;) Katoliczki nie mogą używać wibratora ?

Gość gość
Przyrząd do masowania karku. Kiedyś w seksie w wielkim mieście Samanta myślała ze miala mega wibrator rozmiar xxxxL. Popsuł się jej. Poszla z reklamacja i dowiedziala się z to przyrząd do masażu karku :)

Gość gość
przyrząd do masażu - dobre :)

Gość staraj się normalnie
no właśnie jak powyżej, powiedz jej, że to popsute urządzenie do masażu karku i już. Wywaliłaś jak się popsuło i tak leżało... Ja kiedyś znalazłam za łóżkiem prezerwatywę i mało jej nie nadmuchałam jako balonika...

Gość gość
2/10