Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onbrunet

dajecie staruchom i matkom polkom swoje miejsce w autobusie?

Polecane posty

Gość onbrunet

ja nie ustepuje tym k****m j****ym, kupilem bilet i i sie nalezy, oni nie placa i jeszcze by chcieli zeby im ustepowali

Gość gość
jak to nie płacą? A kto za darmo jeździ? ZAWSZE ustępuje, tak mnie wychowano

Gość gość
ja ustepuje jak wsiada ktoś z psem, bo nie chcę by stał z tym psem, jeszcze mu ktoś na łapę nadepnie, a jak dziecko sie przewróci to trudno, jak zdrowe to nic mu sie nie stanie :classic_cool:

Gość gość
to kwestia kultury, jesli wiesz co to znaczy

Gość gość
jak akurat siedze na uprzywilejowanym to zawsze ustepuje, a jak na zwyklym to zalezy od mojego humoru...

Oczywiście że ustepuję starszym , matkom z dzieckiem , kobietom w ciąży czy nawet jak widzę kobietę z siatami zakupów to też ustapię. A co ? Stanie mi się coś jak ustąpie ?

Gość gość
kwestia kultury? polemizowałabym...czasami czuję się tak źle, mam straszne migreny i ledwo żyję, w autobusie duszno, jak miałabym jeszcze stać to nie wiem... ale jakbym była zdrowa i dobrze sie czula to ustepowalabym staruszkom, matkom z grzecznymi dziecmi, bo wrzeszczacych bachor nie znosze ;)

Gość ja damą,a ty rycerzem
To zależy od osoby, bo czasami trafiają się takie babsztyle, które na siłę próbują usiąść-takim nigdy nie ustępuje. Innym niż tacy ludzie zawsze zwalniam miejsce.