Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydajecie na jedzenie i chemię na tydzień dla rodziny 4 osobowej ?

Polecane posty

Gość gość

jw czy wystarczy 250 zł ?

Gość gość
wątpię.

Gość gość
Ja tyle musze wydawac i sie ogarniam :)

Gość gość
Moja mamusia wydaje około 300 zł, ale mamy dużo własnych produktów: mleko, masło, śmietanę, owoce, warzywa, nowalijki, mięso też. Ale dużo idzie na środki utrzymania czystości, proszki do prania i inne potrzebne w domu środki.

Gość gość
w bieżącym miesiącu tylko tyle mam ... musze to ogarnąc choc jest strasznie trudno.. juz nie wiem co gotowac na obiad :(

Gość gość
U mnie to 800zl wychodzi.ale my jemy naprawde duzo warzyw i owocow

Gość gość
Gotuj zupy lub warzywa np marchewka z masłem i bułka tarta .Mozna przeżyć za ta kwote wiem cos o tym :)

Gość gość
ja tez tyle wydaje i na tyle samo osob'Kup 4 udk 1 skrzydlo z inyda.wloszczyzna /koszt 12 zl i masz gar rosolu.ja kupuje w Polo Markecie.Lewiatanie.Rosol tlusty dodaj pozniej wody w ktorej sie gotowaly ziemniaki.i masz podstawe do zup.Pakuje w pojemniki i zamrazam.Mielone pol kg 5 zl dodaje jajko ,ryz .marcewke przyprawy,mam kotlety albo gplabki. do tego surowka.. teraz tak mam i musze wymyslac. robie tez kotlety z jajek sa smaczne.Trzeba kupic na caly tydzien troche drobiu zamrozic.a poznej cos sie wymysli. chleby tez mroze. jak w domu jest maka.jaja olej.mleko to sie wyzyje. Ci co zra miecho kilogramami to chodza pozniej spasieni jak wieprze. TYLE MAM I MUSI STARCZYC KONIEC

Gość gość
wystarczy isc tam gdzie jest taniej.ja robiac codzienne zakupy w sklepie osiedlowyn wydaje 10 zl wiecej zatem ruszam do innych biore zaplanowana sume wczesniej spisane na kartce niezbedne rzecy i kupuje, lepiej poglowkowac iniz sie zapozyczac