Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość monika1234566

WYSOKA PROLAKTYNA A WŁOSY

Polecane posty

Gość monika1234566

Dziewczyny, leczę się na wysoką prolaktynę, brałam bromka, teraz norprolac i włosy po tych lekach lecą mi jak szalone, garściami. Jestem pewna, że to po lekach, bo gdy nie brałam nic, to leciały, ale nie w takim tempie! Jak przestałam brać bromka to już po 3 dniach włosy leciały normalnie, powoli, pojedynczo jak przed leczeniem. Lekarz zmienił mi lek na norprolac, to po nim lecą mi jeszcze bardziej, co tu robić :( tzn. że leczenie prolaktyny równa się u mnie z wyłysieniem? :( co mi jeszcze zostaje, lek dostinex? który jest dla mnie bardzo drogi, a po którym też mogą lecieć włosy, jest taka wzmianka o tym encyklopedii, wiec prawdopodobnie wydam 240zł na marne. nie wiem co robić, oprócz wypadających włosów nie mam żadnych objawów wysokiej prolaktyny. przed leczeniem (przełom grudzień-styczeń) miałam nieregularne miesiączki dwa razy z rzędu. po wizycie u endokrynologa w marcu (dzień po wizycie) dostałam miesiączkę i od tej pory mam regularną. Co mam robić dalej, nie mam pojęcia :( jutro idę ponownie zbadać prolaktynę, ale i tak dalej jestem w błędnym kole. Nie wiem czy przerwać branie leku czy nie. nie chcę stracić włosów przez lek :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować