Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRZUCH CIĘŻARNEJ :)

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy! Co sądzicie o dotykaniu brzucha ciężarnych przez znajomych itp, np na ulicy ooo jaki śliczny brzusio i Cię tam "miętolą" :) jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
nikt mnie nawet nie próbował tak dotykać a i ja tak nie robię Jakoś się z tym nie spotkałam/

Gość gość
Jak kto woli. Mi to przeszkadzalo. Pozwalałam tylko mężowi bo dla mnie to było tak intymne jakby ktoś mi piersi dotykał. Teraz jestem w drugiej ciąży i też się migam jak ktoś łapy wystawia.

Gość mia mamma
Mnie tez nikt nie próbował dotykać po brzuchu. Natomiast teściowa (mieszkająca daleko) jak pierwszy raz od począku ciąży odwiedziliśmy teściów, a miałam już wtedy mały, ale widoczny brzuszek, objęła mnie i pocałowała w ten brzuch :D:D Byłam bardzo zaskoczona, ale rozumiałam że chciała się w ten sposób przywitać z wnukiem, więc przyjęłam to miło.

Gość gość
a mnie to nie przeszkadza. pewnie dlatego ze jestem patologicznie nieamiala i zawsze bylam dla innych niewidzialna. odkad jestem w ciazy to znajomi sie zachwycaja jak to ciaza mi sluzy i glaszcza moj brzuch. korzystam z tego bo pozniej znowu bede dla nich niewidzialna he he