Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedzenie co równe 3h

Jedzenie co równe 3h

Polecane posty

Gość Jedzenie co równe 3h

Co sądzicie o tym?Można schudnąć jak się będzie jadło z głową, ale co 3godz np 7 10 13 16 19 podobno daje dobre efekty.

Gość gość
Sama tak robiłam :) Teraz jak jest lato to jem strasznie mało , ale wczesniej własnie jadlam w równych porach male posilki :)

Gość gosc gosc
i co jakie efekty?

Gość gość
Wlasnie tylko w taki sposob mozna ZDROWO schudnac! Oczywiscie najwazniejesze to to, co sie je, ile i zeby nie przekroczyc odpowiedniej liczby kalorii. Stronka myfitnesspal.com jest super pomocna w liczeniu kalorii i planowaniu posilkow z uwzglednieniem wykonywanych cwiczen. Im wiecej cwiczysz, tym wiecej mozesz (a nawet musisz) jesc. Chodzi o utrzymanie poziomu cukru w organizmie na tym samym poziomie. Stronka tylko w jezyku angielskim...

Gość jedzenie co równe 3h
Hmm no właśnie ja nie umie po angielsku, a możesz napisać co trzeba jeść. Ja ćwiczę średnio 4 razy w tyg interwały, bieganie, chodakowska chce jeść właśnie równo co 3 nie raz co w raz co 3 tylko nie lubie liczyc kalorii

Gość gość
to jest chore jestem w pracy..i nie ma czasu na jedzenie... jem nieregularnie ale nie obżeram się mam 4 kg do zgubienia

Gość gość
popieram ..w dodatku one bezrobotne jeno żreją i nic nie robią krowy spasłe sadło zwisa do karceru z nimi!!! żrą co 3H

Gość gość
Mojemu bratu kiedys dietetyk taka diete ulozyla. Jadl czesto posilki I male, zadzialalo, duzo schudl, ale mu sie dieta znudzila I znowu jest misio. Ja mam natomiast najlepszy sposob, stress. Ja jestem tak wszystkim zestresowana, ze figure mam idealna, haha. Nawet po ciazy szybko bylam chuda jak przed. Dziecko, maz, szkola, praca, caly dom na mojej glowie, nawet czasu niekiedy nie mam myslec o jedzeniu.

Gość gość
mnie też stres odchudza mam niedowagę wszyscy się litują a te d**y tłuste bezrobotne żreją ile wlezie i siedzą tu z nudów one się nie odchudzają one czas zabijają d**y z kanapy nie rusza z 5 godzin

Gość Olcia Dubicka
Powinno się jeść co 3 góra 4 godziny. Od kiedy ja to zaczęłam stosować to zauważyłam różnicę ale oprócz tego jeszcze się wspomagałam bo na samym przejściu na jedzenie co 3 godziny to dużych efektów się nie spodziewaj. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość jedzenie co równe 3h
A może ktoś się dołączy do odchudzania tym sposobem?