Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak okradł nieżyjącą babcie a ja się tym zadręczam :/ Przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Nie chce tu opisywać całej historii bo to nei ma sensu, ale zimą babcia mojego chłopaka chorowała, za pozno było na leczenie, po 2 tyg zmarła, on nagle mial kase na wszystko, kupil samochod, nowy telefon, mowil ze dostal podwyzke w pracy i ''robi nadgodziny'', głupia wierzylam :/ potem testament, zaczela sie awantura o majatek (z tego co mi chlpak mowil) , szukali bizuterii i pieniedzy i nie znalezli, wtedy dopiero pomyslalam skad ma kase, w koncu sie przyznal ,zaczal sie plątac i powiedzial ze jak ją zabrali do szpitala to znalazl ''i sobie wziąlem'' :/ W testamencie byla wzmianka o tej bizuterii i kasie , nie wiem ile tego bylo ale nie bylo to dla niego. On mowi, ze jemu sie bardziej nalezy bo oni i tak mają pieniadze i juz sie ''nadoili'' (z rodziny jakas kuzynka ktora podobno nie ma kasy na slub). Teraz ja mam jakies dziwne schizy, ze bedzie go babcia przesladowala zza grobu, on powiedzial ze jakby chcial to i tak juz nie odda bo wydal na samochod a reszte na koncie trzyma na czarną godzine. Ciagle o tym mysle a on ma to w d***e

Gość gość
rzuć go

Gość Stas i Nel
on nie okradl niezyjacej babci tylko innych spadkobiercow

Gość gość
dobrze zrobił

Gość gość
dobrze im tak haha hieny tylko na majątek czekają

Gość gość
uuu brzydki charakterek, ma ten twój chłopak. Po tym co zrobił widać że to człowiek bez zasad i honoru. Nie zdziw się jak ci kiedyś "nóż w plecy wbiję". Okraść własną babcię masakra.

Gość gość
ciebie też kiedyś okradnie autorko

Już ją pewnie okradł tylko ona dopiero się o tym przekona gdy odruchowo będzie wsiadać do samochodu a upadnie tyłkiem na chodnik.