Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje kolezanki tak mówia...

MAM 24 LATA. WYDAJE MI SIĘ,ŻE JESTEM STARA, ZE MŁODOSC MINĘŁA...

Polecane posty

Gość moje kolezanki tak mówia...

mam 24 lata. Wiele moich kolezanek jest juz po slubie, maja dzieci. Jedna to mi nawet powiedziała,że małżeństwo bez dzieci to nie małżeństwo. Ja mam od 3 lat faceta, ale nie spiesze sie ze slubem i macierzynstwem. Niemniej jednak moje znajome twierdzą,że rola kobiety to prowadzenie domu, wychowywanie dziecka. Niektóre maja chlopakow alkoholików i pijaków, ale piekkielnie brną ,żeby za nich wyjsc, byleby nie byc stara panna. Przez te rozmowy z nimi sama nie wiem juz jak to powinno byc. Czy kobieta w wieku 24-25 lat powinna miec juz dziecko i męża? Czy młodosc konczy sie po przekroczeniu 25 roku zycia, a potem kobiety tylko brzydną, staja sie kurami domowymi? tak wynika ze słów moich kolezanek.

Gość gość
nie patrz na koleżanki, każdy ma swoje zycie. na dziecko trzeba zarobić, mieć pracę, mieszkanie.

Gość gość
Wychodzić za mąż za pijaka i damskiego boksera tylko po to by nosić wątplie zaszczytny tytuł mężatki to idiotyzm niezależnie od wieku, nie przejmuj się koleżankami i żyj w swoim własnym tempie i WCALE NIE JESTEŚ STARA:)

Gość gość
jejuuuu zmień koleżanki! Ja mam 28 lat i "dopiero" jestem w ciąży, moje koleżanki - żadna jeszcze nie ma dziecka, wszystkie mają mężów, ale od ok 1-2 lat. JA wcześniej nie byłam "gotowa" teraz przynajmniej stać mnie na opiekunkę, duże mieszkanie itp.

Gość gość
Niechby pił, niechby bił, ale ŻEBY BYŁ

Gość gość
jesteś glupia.

Gość Taka sobie jedna.....
hehehehe ale masz glupie kolezanki.....maja takie myslenie malomiasteczkowych bab:P Ja mam 30 lat,moj facet 31...w zwiazku jestesmy od 9 lat i nie planujemy slubu bo papierek nie jest dla Nas wazny......liczy sie milosc:D

Gość gość
Masz glupie kolezanki ;] ja w wieku 24 lat bede konczyc studia, a nie dzieci rodzic. A te co chca sie hajtac z pijakami to juz w ogole idiotki jakies ;] zmien kolezanki ;]

Gość gość
a jak bedziesz miala ok 40 lat to będziesz patrzeć na to z tej perpektywy jaka byłaś młoda w wieku 24 lat

Gość gość
ja np mam 25 lat i też mi się zdawało jak miałam np 18 ,że jestem stara d**a już :P a teraz patrze jaka byłam młoda. Teraz też w koncu jestem młodą dziewczyną , wszystko zalezy za jakiej perspektywy sie patrzy ,ale jestem pewna ,że będziesz inaczej na to patrzec jak bedziesz starsza i wtedy inaczej na to spojrzysz i chetnie byś sie wrocila do tych lat co sa teraz

Jak mozna myslec,ze jest sie stara d**a w wieku 18 lat??!!!!!

Gość gość
no wiesz mie sie tak wtedy wydawało :P tak jak ,że osoby o 30-stce już są w podeszłym wieku ...

Prosze mnie tutaj nie obrazac:P Jestem mloda,piekna i sexowna hehehe :D

Gość gość
ona nie ma głupich koleżanek, ona jest głupia ,że bierze pod uwagę opinię małomiasteczkowych ciotek.Wypisz wymaluj moja siostra cioteczna, od 23 uganianie się za mężem, w wieku 27 lat zapasiona maciora z brzuchem poniżej spojenia łonowego.Ale ma męża -130 kg tucznik , 10 lat starszy.Ja pierdziu ale te laski dzisiaj to idiotki

Gość różyczka blada
współczuje koleżanek. zmień je. całe życie przed Tobą.