Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feministka 24h

Czy prawiczki na kafe 25+ to geje

Polecane posty

Gość Feministka 24h

Jest taka możliwość ?

Gość gość
offerma to na pewno kryptogej i jeszcze się tego wypiera ! ! !

Gość gość
to tak bo dla was nie istnieje facet, który czeka na odpowiednią kobietę. My nie jesteśmy tacy jak Wy nie puszczamy się z byle kim!

Gość fema 2
Prawiczki +25 to na pewno geje lub biseksualiści ! Tylko sobie jeszcze tego nie uświadomili

Gość Ej wy nie spać
" 19.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość to tak bo dla was nie istnieje facet, który czeka na odpowiednią kobietę. My nie jesteśmy tacy jak Wy nie puszczamy się z byle kim!" Raczej nikt z wami nie chce sie puszczać :D

Gość Anty feminista
Lepiej być gejem niż babochłopem/Feministki :)

Gość gość
heh prawiczka to żadna nie chce a jak facet pójdzie do prostytutki to też mają pretensje to czego wy chcecie? Jak normalny facet ma zacząć współżycie jak wy nietkniętego nie chcecie a jak tknięty przez prostytutkę to też nie.

Gość gosc84
Coraz gorszy jest poziom tego forum. Być może przez coraz bardziej debilne tematy, jakie się tu pojawiają. Generalnie sprawa dziewictwa / prawictwa powinna być osobista sprawą każdego człowieka.

cóż ja ciekawa jestem skąd oni wiedzą że kobiety ich nie chcą bo są prawiczkami, przcież założę sie że oni nie byli na wiecej niż jednej randce, czyli na dzień dobry mówicie o tym?

Gość gość
Wy chcecie wszystko od razu dodatkowo kobiety są bierne w sypialni dlatego wymagane jest jak największe doświadczenie a Ci bez doświadczenia odpadają w przedbiegach.

bierne? Zapraszam na pokaz do mojej sypialni :D Odpadaja w przedbiegach? Czyżby kobiety miały jakiś system identyfikacji prawików :D ?

Gość gość
i co sie tak czepiacietych prawiczkow ,sami byliscie a moze i jestescie nadal ,jak dla mnie to tutaj przebywaja osoby niespelna rozumu zakladajac takie tematy :Odla mnie dnem jest ktos kto tu przebywa od lat zadajac sie z debilkami z debilami podniecajac ,walac sobie konia przy erotycznych tekstach innych a najezdzaja na prawiczkow,totalne zero:O

Gość gość
Jak tak można poniżać drugiego człowieka tylko dlatego, że seksu nie uprawiał?!

Ekspert od prawiczków się znalazła.:D cara. jak to jest, że ty udzielasz się na każdej durnej, nudnej prowokacji?:D

Co w tym temacie jest nie prawdziwego? Krótkie, zadane pytanie... Ty nawet nie umiesz zdefiniować prowokacji . . . :p Ja spadam.

Gość fanka offermy
"offerma to na pewno kryptogej i jeszcze się tego wypiera ! ! !" NIE OBRAŻAĆ MI TU PANA PREZESA!!!!

Gość gość
NASTROSZONY KUTAS Co to za jeden

Gość gość
Ja też myślę że to geje