Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stworek7

Dziewczyny, wasza reakcja

Polecane posty

Gość stworek7

Cześć dziewczyny, chciałbym się zapytać, jaka byłaby wasza reakcja, jakby facet przechodził lub podszedł do was i powiedział, że macie śliczne stópki :D

Gość gość
u mnie negatywna, nie lubię fetyszystów stóp, jakoś mnie to brzydzi... :D

Gość stop zelaza z glina
no wlasnie :classic_cool:

Gość stworek7
Ale czy uznałybyście go jak za jakiegoś dewianta ? :D I ciekawi mnie czy to taka sama reakcja jakby ocenił piersi czy tyłek :D

Gość gość
Stopy to bardzo intymna czesc kobiecego ciała , tak uwazam i raczej jakby ktos mi powiedział cos o stopach uznałabym to za normalke bo nie raz juz mi sie to zdarzyło mam ładne zgrabne paluszki i mała stópke :)

przez tego od Marleńci mam uraz do stóp. w zeszły poniedziałek usłyszałam, że mam ładne stopy - bez zastanowienia się wyrzuciłam z siebie: jest Pan fetyszystą :O kafe wypacza 😴

Gość stworek7
To już się spotykałyście z tym widzę :P To nie lubicie jak się wasze stopy komplementuje ? :P Teraz gdy takie ciepło, pełno tego "towaru" na dworze :D

Gość erm,v;e
U mnie tez negatywne, bo takze fetyszystow nie lubie,

Gość stworek7
Moim marzeniem od zawsze było, aby powiedzieć taki komplement kobiecie :D Jakby się ucieszyła to zabrałbym ją do siebie, rozebrał się i kazał jej, swą piękną stópke wsadzić w mój ciasny anus :)

Gość stworek7
Kolego, po co się podszywasz ? Ja tutaj wymieniam poglądy a nie pisze co bym robił. Szkoda że dziewczyny nie lubicie fetyszystow, stopa to to samo co nogi np. : p możecie na nie lubić, byle żebyście pokazywały jak najwięcej tej kończyny :)

Gość B-G
Jesli masz minimum 180 cm wzrostu jestes w miare przystojny ubrany ze smakiem a jeszcze wysiadziesz z dobrego auta mowiac tak do kobiety pewnym siebie meskom glosem sadze ze 95 procent rmzareaguje pozytywnie .kropka