Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

>>>PODRÓŻOWANIE<<<

Polecane posty

Gość gość

Chłopak cały swój czas i pięniądze pożwięca na podróże z kolegami...... czy jest szansa że kiedyś mu to przejdzie i się zmnieni????????

Gość gość
przeszkadza mi to, że on jeździ na wyprawe na miesiąc z kolegami i to dość często( 4-6 w roku) a ja wtedy jestem sama:(((

Gość gość
ale to nie jest normalne że jedzi z kolegami....mógłby ze mną ja też lubie podróżować

Gość gość
ale to nie jest normalnie ze jeźdi z kolegami... a nie ze mną ja też lubie podróżować

Gość gość
3 lata jesteśmy ze sobą, jestem wyrozumiała ale co dwa miesiące - wyjazd ... nie podoba mi się to i to bardzo!!!

Gość gość
oczywiście.... mówi że to jego pasja, jego pięniądze i może sobi jeździeć bo to lubi... dlatego pytam się czy to kiedyś się zmieni???? bo ja już nie wytrzymuje...

Gość gość
Widac, nie jesteś dla niego priorytetem. Moglby Cie zabrać, a ciekawe co będzie jakby pojawilo się dziecko:o

No taka jest niestety prawda, nie jesteś dla niego priorytetem. Albo zostawisz to tak, albo poważnie z nim porozmawiasz. Bo to egoistyczne zachowanie. Ale to facet, to czego można się było spodziewać.

Gość gość
nie mieszkamy ze sobą i o dzieciach nie myślimy jeszcze....dodam że on ma już 34 lata...