Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfgbrefdsgr

Ja nie jem... Ja żrę i nie mogę przestać:(

Polecane posty

Gość erfgbrefdsgr

Czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Całe życie byłam kluską ok 60 kg przy wzroście 161, ponad rok temu przeszłam ciężką operację i ważyłam cały czas 53 kg co było moim marzeniem przez całe życie, aktualnie coś mi się poprzestawiało, brałam antybiotyki i przywaliłam do 55 kg. Wiem, że 2 kg to nie dużo, ale będąc całe życie kluchą każda nadwyżka 1 kg dobija. Od kiedy schudłam, obsesyjnie ważę się codziennie, nawet kilka razy dziennie choć wiem, że to nie dorzeczne... Nie potrafię wypijać 2 l płynów dziennie, nie potrafię jeść o stałych porach, teraz aktualnie zapycham się rzodkiewką, pomidorami i truskawkami, bo cały czas ciągnie mnie do lodówki, pochłaniam straszne ilości jedzenia, nie mogę wychamować, nie wiem co robić, chce mi się ryczeć, nie chcę wrócić do dawnej wagi:(

Gość gość
lepiej idź do psychologa, wygląda na to że niekontrolowanym żarciem reagujesz na stres.

Gość gość
a możesz ćwiczyc po tej operacji? więcej się ruszać? może szybkie spacery albo jazda na rowerze.

Gość erfgbrefdsgr
Nie mogę ćwiczyć jeszcze, ale myślę że zakurzony steper mi nie zaszkodzi. Najgorsze jest to, że nie mam kiedy ćwiczyć, bo pracuję od 10 do 20, a jak wracam to w domu mam tyle roboty, że zanim cokolwiek zrobię robi się 23 lub 24 i padam z sił...:(

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz się zastanowić co jest przyczyna tego ciągłego głodu. Może to w cale nie głód a pragnienie. Cześto te dwie sprawy są mylone. Głód i pragnienie objawiają się tak samo. Następnym razem jak będziesz czuła taki obsesyjny głód to napij się wody i zobacz czy przejdzie czy dalej będziesz głodna. I przede wszystkim musisz pić wodę nie tylko gdy masz pragnienie a kolejna sprawa to regularne jedzenie. A co do samego odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.