Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana21087

Nieszczerość faceta

Polecane posty

Gość załamana21087

Witam, mam problem mam nadzieje ze mi ktoś pomoże się z tym uporać. Jestem z facetem 2 lata, on jest moim pierwszym partnerem seksualnym, jest starszy ode mnie o 5 lat. Obecnie jest za granicą, ja spotykając się ze starymi znajomymi dowiedziałam się że mój facet przede mną spotykał się z jak to się mówi panna lekkich obyczajów, tzn. dziewczyna w moim wieku którą miało pół miasta, wóda, papierosy itd.wysoka ruda bladość, miałam ta nieprzyjemność chodzić z nią kilka lat temu rok do klasy i na prawdę wiem jaka jest. Okazało się że sypiali gdzie podpadnie z soba, a mój facet zataił to przede mną, za nim poszłam z nim do łózka pytałam się o jego byłe, pytałam się czy nie jest czymś zarazony, mówił mi o dwóch kobietach ktore znam to sa na prawdę porządne fajne kobiety ze stałymi partnerami. A tu nagle dowiaduje się że mój facet spał z taką ... Ja jestem jej przeciweństwem, na studiach mam bdb stopnie, ułożona, mam długie ciemne włosy, oliwkową cere, a on nie raz potrafił powiedzieć abym przefarbowała się na rudo, teraz wiem dlaczego. Załamałam sięze mój facet który myslałam że jest w miare porządny, itd. sypiał z kimś takim, oszukał mnie, mógł mi o tym wspomnieć, czuje do niego teraz odrazę, nie wiem sama dlaczego, jego kumpel tzn nasz współny broni go ze to tylko seks był i o co mi chodzi, ale ja potrafilam wytrzymać tyle lat, dałam mu siebie a on co , bzykał kogo popadnie, obecnie nie mam z nim kontaktu (jest za granicą) napisałam tylko że mnie okłamał. wraca za 2 tygodnie i nie wiem co robić. wyolbrzymiam czy jednak mam rację ...

Gość gość
takiego sobie wybrałaś - ja bym takiej kobiety nie chciał

Gość załamana21087
ale ja nie wiedziałam że on taki jest, po 2óch latach się o tym dowiedziałam.

Gość polje
zostaw go