Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atrea

Wasze sposoby na blizny po trądziku

Polecane posty

Witajcie :) Od kiedy biorę tabletki antykoncepcyjne, problem trądziku praktycznie znikł, ale na twarzy pozostały mi nieestetyczne blizny po nim. To wyklucza chodzenie bez podkładu, a niedługo wakacje, fajnie byłoby móc swobodnie wyjść na plażę :) Macie może jakieś sprawdzone sposoby? Komuś udało się zwalczyć takie blizny albo chociaż je zmniejszyć? ;)

Gość gość
Niektorzy beda ci lasery zachwalac, jednak ja jestem za mikrodermabrazja korundowa. Zrobisz ja u dermatologa albo u kosmetologa. Jezeli chcesz zrobic juz teraz latem, to przez 2 tygodnie po mikrodermabrazji bedziesz musiala uzywac kremow z wysokimi filtrami.

widziałam jak u Szczyta robili dermabrazje i lasce wygładzili poliki z bliznami, dołkami, poprawa była ogromna. Zależy jakie masz te zmiany, bo ten zabieg to hardkor.

Gość Dominika na
Zabieg nie musi byc hardkorem :) wystarczy, ze zluszczanie rozlozy sie na pare zabiegow, np. co 3-4 tygodnie i bedzie sie to robic stopniowo, a nie od razu az do krwi :) wtedy bedziesz miec zaczerwieniona twarz tylko przez pare godzin.