Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jexxo

Kobiety czy podnieca was ocierajacy dotykajacy facet w autobusie , tramwaju?

Polecane posty

Gość Jexxo

Czy zdarzaly wam sie takie sytuacje? Jak to wygladalo? Czy niektore z was to podnieca ,? Ocierajacy sie facet dotykajacy was uniby ukradkiem dlonia lub twardym penisem?

Nie, to obrzydliwe. Dla mnie taki człowiek jest tak samo "sympatyczny" jak bruddas - z tą różnica, ze on ma brudna psychikę, która każe mu obmaacywac obce osoby. :O Na dodatek taki obmacywacz to najczęściej jakiś wyploch z wasikiem i pryszczami, który w swoim mniemaniu jest co najmniej Adonisem :O

Gość Jexxo
To chyba subiektywna twoja opinia i wymaaginowana ja pytam takie ktore to przezyly tymbardziej ze sam spotykalem kobiety ktiore same sie ocieraly

Gość Smutna..123
podobałoby mi się tylko wtedy kiedy robiłby to mój facet , nie wyobrażam sobie żeby jakiś obcy koleś sie o mnie ocierał ... to obrzydliwe..

Oczywiście, ze mi się to zdarzyło, wystarczy jakiś większy tłok i zawsze się znajddzie jakiś pacan, który uwazaa, że może sobie na coś takiego pozwolić :O I NIGDY nie stał za mną wtedy przystojny facet. Zawsze jakieś wymoczki. Przystojni faceci, mający wzięcie u kobiet nie muszą znizac się do pokatnego oblapiania. To zawsze sa jakieś ciotowate jeddnostki.

Gość Jexxo
Tak sadzisz? A moze to ty nei nei przyciagasz brzydkie ciotowate jednostki haha nie pisz bzdur prosze bo ja nie mam problemu z kobietami a ocieranie mnie kreci i oprocz ciebie wiele kobiet spotykalem ktorym to sprawia przyjemnosc nie raz same niby niechcacy sue ocieraly ciekaw jestem opini wlasnie kobiet ktorym to sie podoba wiec skoro ty przyciagasz jednostki brzydkie i nie sprawia ci to przyjemnosci to teoje zdanie juz znam i dziekuje czekam teraz na opinie Pan ktore miewaly i lubia takie przezycia.

Gość gość
To jest obrzydliwe, nie wiem, dziwkom pewnie sie to podoba.

Gość gość
S********j ze swoim mikroc****m autorku. Pewnie nawet zdesperowanej starej singielki bys nim nie podniecil.

" dziekuje czekam teraz na opinie Pan ktore miewaly i lubia takie przezycia." I W ch*** ich tutaj się pojawiło, nie? Stoją i tyllko czekają żeby się o nich jakiś wyploch ocieral :O Czekaj se dalej, pacanie... Cudzie atrakcyjjnosci we własnym mniemaniu

Mi się raz zdarzyło że facet wykorzystując ścisk w tramwaju zaczął mnie smyrać dłonią po pauce :O

SM :D założe się, że pomysslales wtedy, że szkoda, ze nie jesteś kobieta albo chociaż gejem na widok tego przystojniaka :D

Na szczęście miałem przy sobie aktówkę i udało mi się z niej zrobić zaimprowizowaną osłonę genitaliów