Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna20 lat minęło

Czy to oznaki ciązy ?

Polecane posty

Gość Anna20 lat minęło

Witam was dziewczyny. Mam taki problem , ponieważ nie mam kogo się poradzić , lekarza mam dopiero za tydzień , ale mota mną tyle obaw, pytań.. Otóż miesiąc temu doszło do zbliżenia między mną a moim facetem , świadomi tego ,że nie posiadamy żadnego zabezpieczenia raczej nie doszło do stosunku, aczkolwiek wszedł we mnie na chwilę długo przed finałem , dosłownie chwilkę , mozecie odebrać to jako głupotę , ale emocje jednak wzięły górę . do wytrysku doszło długo potem i poza mną . Dużo czytałam o tej wydzielinie,którą wydzielają ,ze moze posiadać jakieś pleminiki zdolne do zapłodnienia , i to rodzi moje obawy , bo podejrzewam ,ze wtedy kiedy się bawiliśmy miałam owulacje dodam ,że bardzo mnie bolało kiedy był we mnie .. po tym wszystkim dostałam okresu .. Dwa dni przed terminem , przy tym towarzyszyły mi straszne bóle podbrzusza , ból piersi , oraz niedoskonałości na twarzy jak przed każdą miesiączką , wszystko dobrze.. Ale moja miesiączka była nieco inna ... pierwszego dnia była normalna potem było jej coraz mniej . moze trwała z 4 dni , jakieś plamienia nic więcej.. Kiedyś też tak miałam.. Strasznie tym faktem się przejęłam , nie wytrzymałam zrobiłam test ciążowy , południu po tej miesiączce, wynik wyszedł negatywny .. Teraz podejrzewam ,ze mam owulację bo strasznie boli mnie prawy jajnik od kilku dni i to nie jest ciągły ból , tylko odzywa się co jakiś czas.. Zaczęłam szeprać w internecie i znowu się nakręcać.. Nie mam innych objawów ciązy , nic nie odczuwam. Dodam ,że ostatnio strasznie schudłam , mam nerwicę i miałam proeblemy zdrowotne z nerkami ale to było w zimę .. Mimo to się obawiam.. Rozpisałam się , ale nie mam z kim o tym porozmawiać , mój chłopak mnie uspokaja , że to nie moze być to ..

Gość gość
powtórz test albo idź na beta hcg z krwi

Gość gość
przestan panikowac, ludzie latamis tosuja stosunek rpzerywany i nie zachodzą w ciaze od tego "płynu" o którym wspomniałas:-( Do tego miałas okres wiec uwazam ze ejstes jakas idiotka skoro dalej sobie wkręcasz

Gość taterniczkajh
To nie to, nie martw sie :-)

Gość Anna20 lat minęło
Nie jestem idiotką i nie musisz mnnie od razu obrażać z tego tytułu. Ostatnio przechodzę bardzo duży stres i każda inna reakcja mojego organizmu mnie niepokoi . mój okres był skąpy , naczytałam się dużo na temat tych rzekomych miesiączek w ciąży i teraz zamieszałam się . Do tego za dwa tygodnie mam planowaną miesiączkę i to klocie jajników mnie niepokoi . Może macie racje nakręcam się , ale dziecko w tym czasie nie bardzo by pogodziło moje plany na przyszłość...