Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro - jaki komentarz byście dali?

Polecane posty

Gość gość

Zamówiłam coś 9.06, miało dojść po 4 dniach, doszło po 10. Kontakt zerowy ze sprzedawcą. Pozytyw czy neutralny?

Gość gość
Czy dać mniej gwiazdek?

Gość przyszłam ponarzekać
sprawdziłabym najpierw datę nadania. Jesli byłaby prawidłowa to daję pozytyw - w końcu nie jego wina że paczka gdzieś przeleżała na poczcie. Jak byłaby późniejsza to w przypadku braku kontaktu, daję neutral. A jak kontakt dobry i ładnie zostaję przeproszona to pozytyw z odjęciem gwiazdki za czas dostawy :)

Gość gość
Wczoraj wysłała czyli po 9 dniach :o

Gość gość
daj neutrala, może coś dziewczynie wypadło, cos przeszkodziło, wiadomo jak to jest. nie ma się co napinać, może sprzedający nie jest wzorowy, ale negatyw to chyba ciut za dużo.

Gość gość
ja bym wcale nie dawała komentarza - po co? a najgorzej jak odda ci nega ....

Gość heloizka99999
no to daj zero gwiazdek albo jedną i tak nie sprawdzą kto im to wystawił, a komentarz możesz dać neutralny albo nie wiem ale mozez neutralny żeby inni uważali, ja zaawsze czytam neutrale i negatywy

Gość gość
ja w takich sytuacjach daję pozytywny ale piszę w komentarzu, że np długi okres oczekiwania na wysyłkę, żeby inni allegrowicze wiedzieli, że jednak coś nie tak. Z 2 str za całkowity brak kontaktu możesz pokusić się o neutral, albo wcale nie wystawiaj komentarza

Gość gość
Dałam pozytywny, jednak napisałam że dlugi czas oczekiwania i zerowy kontakt. No i gwiazdki odjęłam.