Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak źle traktują mężczyzn, którzy nie uprawiali jeszcze seksu?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tylko z tego powodu człowiek traktowany jest przez nie jak ktoś gorszy nie zasługujący na szacunek?

Gość gość
jakie kobiety, nie znam żadnej, byłem prawiczkiem prawie 20 lat i jakoś mi się nie zdarzyło, żeby mnie jakaś z tego powodu źle traktowała. no chyba że ktoś nosi na czole napis zrobiony flamastrem "prawiczek", no to mają go za idiotę i słusznie zresztą.

Gość Stefek burczymucha
chwakisz sie dziewczynom na pierwszej randce ze nie seksiles? to nic dziwnego ze cie maja za idiote

Gość gość
Szymon to Ty założyłeś temat?? :)

Gość gość
tak to ja Szymon :( myślałem że to się nie wyda :( ide ponapastować okoliczne kozy żegnajcie :(

Gość gość
mnie dziewczyna wyśmiała jak się dowiedziała. Zawsze myślałem, że związek buduje się na szczerości ale z kobietami trzeba kłamać

Gość gość
dziewczyna mogła cie wyśmać że takie farmazony plecież.

Gość gość
hmm sam fakt, nie uprawiał seksu o niczym nie świadczy. Może to być tylko niepokojący objaw. Tego, że potrafi utrzymać związku bo ma poważne skazy na osobowości. M.in. skłonność do manipulacji itd.

Gość gość
Dobre pytanie zadał autor. Tyle kobiet na forum mówi, że jak facet nie uprawiał seksu to jest ścierwem. Dlaczego kobiety takich słów używają? Może jest tu jakaś kobieta co mogła by odpowiedzieć autorowi w konkretny sposób. Lars ty już lepiej zamilcz bo tylko psujesz cudze tematy.

Gość gość
ktoś seksu nie uprawiał i skłonność do manipulacji- czy was już zdrowo wali w dekiel ! Jak nie uprawiał seksu to nie uprawiał seksu. A jak pójdzie do prostytutki to wtedy będzie wszystko ok? nie rozumiem was.

Gość gość
. Tyle kobiet na forum mówi, że jak facet nie uprawiał seksu to jest ścierwem. x no tak sugeruj sie dalej anonimowym forum... na prawdę jesteś aż tak ograniczony?

Gość gość
pewnie się śmiała że takie idiotyzmy gadasz i się typ pewnie przejmujesz :D

Gość gość
na 100% ja kiedyś miałam tak samo :D

Gość dlatego prawiczek po 20tce
przegral zycie

Gość gość84
Ciekawe, kiedy autor wyznał tę prawdę, że go tak potraktowała...

Gość gość
Nie - ma skłonności do manipulacji bo nie uprawiał seksu. Po prostu ma w sobie coś, że instynkt mówi że należy się od typa 3mac z daleka. Kobiety wieją a tacy się żalą że my złe kobiety ich nie chcemy,

Gość gość
zostawcie czlowieka w spokoju on tylko chce sie dowiedziec dlaczego ! To trudne pytanie ? moze dlatego ze one sa zbyt leniwe i maja duze oczekiwania seksualne a ty niedoswiadczony to nie bedziesz wiedzial jak za cycki zlapac:) Po drugie od ciot i nieudacznikow wyzywaja bo same podswiadomie chcialy by takiego tylko presja i stereotyp spoleczny sprawia ze ciebie tak traktuja jak kogos gorszego, nie wiem czy to juz pod dyskryminacje i rasizm podchodzi ?

Gość gość
Po prostu ma w sobie coś, że instynkt mówi że należy się od typa 3mac z daleka Takie teksty pokazuja zacofanie kobiet a niby takie dobrze wyksztalcone:D

Gość gość
prawictwo jest tutaj sprawą wtórną i w przypadku chłopców z kafe idzie w parze z całym wachlarzem cech niepożądanych u partnera. uczyć się, pracować, iść do psychologa, znaleźć znajomych itp zamiast na forum dla bab uprawiać jakiś fetysz prawictwa

Gość gość
Kolejna z kobiet co napisala co wiedziala ! A niby jakie to cechy ktore sa niepożądane ? A na kafe siedza dlatego że wiele kobiet tu przesiaduje i może sie wypowiedziec i cos doradzic :)

Gość gość
wystarczy, że facet jest nieśmiały i nie zagada do kobiety a kobiety wiadomo z reguły nie podchodzą same do facetów.

Gość gość
u prawików na tym forum jest, to zwykle dowolne lub wszystkie z poniższych: -brak urody, -cherlawa/niezgrabna sylwetka, -brak pracy/nędzna praca, - fobia społeczna -nieumiejętność nawiązywania kontaktów społ, -ciapowatość, niezaradność życiowa mylona przez nich z dobrym sercem:D -niedostateczna inteligencja, -brak bardziej wyrafinowanego poczucia humoru, ciekawych zainteresowań -nieciekawa osobowość -gamoniowatość, c*powatość[ach te naukowe terminy:) -wiele innych

Gość gość
z tego tylko pasuje u mnie brak pracy - akurat studiuje dziennie. i co z tego powodu ktoś może być sam ? Dziwne jesteście.

Gość gość
socjologia czy zarządzanie?

Gość gość
Eletrotechnika specjalność odnawialne źródła energii